Γ’ Εθνική: Δεν τα κατάφερε στην Βαρβάρα ο ελλιπής Άρης Πετεινού

Δεν κατάφερε στην ορεινή Χαλκιδική ο Άρης Πετεινού και ηττήθηκε με 2-1 από τον Αετό Βαρβάρας σε παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής.

Ο Αετός Βαρβάρας από νωρίς πήρε κεφάλι στο σκορ, μόλις στο 3′ με τον Σούκια ενώ στο 24′ έκανε το 2-0 από τον Σαούλη. Το τελικό 2-1 έκανε για τον ελλιπή Άρη (απουσίαζαν οι Τσέκος, Τσαγαλάς Ερτολουλ Αλή, Ρ. Μελισσόπουλος) ο Παυλίδης στο 80′. Στα θετικά για τους Ξανθιώτες ο χρόνος συμμετοχής που πήραν οι νεαροί Κερεμιτσής και Ισμέτογλου.

Με την ήττα του αυτή στους 18 βαθμούς έμεινε ο Πετεινός και το Σαββατο θα ταξιδέψει στην Ημαθια όπου θα αντιμετωπίσει τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας θέλοντας να κάνει το απόλυτο 4/4 με τις ομάδες του Νομού. Στους 21 βαθμούς έφτασε ο Αετός Βαρβάρας έχοντας δύσκολη αποστολή την 27η αγωνιστικλη στο Παραλίμνιο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν Ασλανίδης, με βοηθούς τους Κουτσικανίδη, Μαυρογιώργης όλοι τους από την ΕΠΣ Πιερίας.

ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Κεφαλάς): Πολυχρου, Παπαγεωργίου, Σαουλης, Πολυζωίδης, Βλαχάκης, Τσιρλίδης, Μιχαηλίδης, Σουκιας, Κωτάκης, Γκούτσιος, Πετάλλι. Επαιξαν και οι Κεχαγιάς, Παπαδημητρίου, Βούρτης, Μιχαηλίδης και Τσιάλης Γ.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Αν. Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης (85′ Μπουρλόγλου), Τυριάκης, Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Χριστοφορίδης (75′ Δασκαλάκης), Στριγκώνης (46′ Κερεμίτσης), Γιαννακός, Νικολαΐδης (46′ Ισμέτογλου Τζαν), Σιδηρόπουλος.