20 χρόνια από τον χαμό του Στάθη Τοροσίδη – Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του Βασίλη για την θλιβερή επέτειο…

Πέρασαν 20 ολόκληρα χρόνια από την απώλεια του Στάθη Τοροσίδη, το όνομα του οποίου φέρει η φημισμένη ακαδημία του Άρη Πετεινού στο γνωστό χωριό της Θράκης.

Την θλιβερή επέτειο δεν ξέχασε ο γιος του Βασίλης, πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου. «20 χρόνια Μακριά σου Μπαμπά μου! 19/01/2004.!» έγραψε, και συγκίνησε άπαντες.

Ο Στάθης Τοροσίδης, άνθρωπος του ποδοσφαίρου αλλά και των μέσων ενημέρωσης, από τους ιδρυτές της έντυπης ThrakiSport, πρόλαβε ευτυχώς να δει τον Βασίλη να αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα της Ξάνθης αλλά δεν πρόλαβε δυστυχώς ποτέ να τον δει να μεγαλουργεί αρχικά με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, μετά στη Ρόμα, την Μπολόνια και κυρίως με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, της οποίας διετέλεσε για πολλά χρόνια και πρώτος αρχηγός.

Κυρίως όμως, γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο στη ζωή, δεν πρόλαβε να γνωρίσει τα εγγόνια του, να χαρεί με την πρόοδο των τεσσάρων παιδιών του. Πέρασαν δύο ολόκληρες δεκαετίες. Λένε ότι ο χρόνος γιατρεύει τις πληγές, αλλά η απώλεια του πατέρα δεν γιατρεύεται ποτέ, όπως αποδεικνύει περίτρανα η ανάρτηση του «Τόρο», που γινόταν να ξεχάσει αυτήν την σημαντική θλιβερή για τον ίδιο και την οικογένειά του «επέτειο»…