ΕΠΣ Έβρου: Ποινή απαγόρευσης στον Άκη Πατσίδη να εισέρχεται στους αγωνιστικούς χώρους για δύο ολόκληρους μήνες

Απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 60 ημερολογιακές μέρες επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Έβρου στον Γαλεντέριο (Ακη) Πατσίδης.

Ο Πατσίδης είχε δηλωθεί ως μασέρ του σωματείου Αστέρας Θράκης στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με το Αρίστεινο για την 10η αγωνιστική του πρωταθληματος του Νοτίου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Ο Πατσίδης, που έχει αναλάβει απο το καλοκαίρι ως αθλητικος διευθυντης της ακαδημίας i-soccer και κατά συνέπεια και της ομάδας του Αστέρα Θράκης που ανηκει και στο δικτυο ακαδημιων της ΠΑΕ ΑΕΚ, ήταν υπότροπος και τιμωρήθηκε εκ νέου για τη μη διατήρηση της τάξης και της πειθαρχίας στον συγκεκριμένο αγωνα.

Ο Ακης Πατσίδης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’ και συμπλήρωσε έναν μήνα στο σωματείο, αρχικά ως προπονητής τερματοφυλάκων και απο το καλοκαίρι ως αθλητικός διευθυντής. Πιο πριν είχε αντίστοιχη θέση στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ως υπεύθυνος ακαδημιών και ακόμα πιο παλια στον Εβρο Σουφίου και πολλές ακαδημίες.

Η απόφαση αναφέρει τα εξης:

Επιβάλλει απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 60 ημερολογιακές μέρες και χρηματική ποινή 50€ (υπότροπος) στον μασέρ του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΡΑΚΗΣ κ. ΠΑΤΣΙΔΗ ΓΑΛΕΝΤΕΡΙΟ για τη μη διατήρηση τάξης και της πειθαρχίας στους αγωνιστικούς χώρους κατά τη διάρκεια του αγώνα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ ομίλου Β’ κατηγορίας με το σωματείο ΑΟ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ στις 14/01/2024.