Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ηρακλής στη Θεσσαλονίκη πρώτο εμπόδιο του Άθλου Ορεστιάδας! Όλα τα ζευγάρια που ανέδειξε η κληρωτίδα

Από την Θεσσαλονίκη αρχίζει τον Φεβρουάριο η φετινή προσπάθεια διάκρισης της ομάδας του Αθλου Ορεστιάδας στο Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών!

Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημερι της Παρασκευής στα γραφεία της ΕΟΠΕ με τη συμμετοχή των ομάδων της Volley League που στον πρώτο γύρο κατατάχθηκαν στις θέσεις 5-9 και των ομάδων χαμηλότερων κατηγοριών που προκρίθηκαν, ο Άθλος Ορεστιάδας κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου εκτός έδρας τον Ν.Γ.Σ.Θ. Ηρακλή, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστική της γ΄ φάσης του θεσμού.

Η πρόκριση θα κριθεί σε αγώνα νοκ – άουτ.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της κλήρωσης ο Ρουμάνος τεχνικός του Αθλου Κριστιάν Τσιτιγκόι δήλωσε τα εξής: “Αν και δεν γνωρίζω τόσο καλά το πρωτάθλημα της Preleague, ξέρω πως ο Ηρακλής είναι ένα από τα φαβορί για άνοδο! Θεωρώ λοιπόν πως είναι μια καλή ομάδα, με καλά στοιχεία που διαθέτει ποιότητα, ποίτητα παίκτες επίπέδου, αλλά και δίψα για διάκριση. Εχουμε το χρόνο να μελετήσουμε τον αντίπαλό μας καλύτερα, εκτιμώ πως είναι μια ομάδα που μπορούμε να κερδίσουμε και μοναδικός μας στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση”.

Τα ζευγάρια της 1ης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης:
Α.Σ. Άρης – Α.Ο. Καλαμάτα 80
Α.Ο. Φοίνικας Σύρου – Πήγασος Πολίχνης
Α.Ε. Αρμενίων – Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Ν.Γ.Σ.Θ. Ηρακλής – Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας