Super League: Ασταμάτητος με νέα τεσσάρα ο ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ – Εδραιώθηκε στην πρώτη θέση ο Λουτσέσκου

Ασταμάτητος μπαίνει ο ΠΑΟΚ στο 2024. Ο Δικέφαλος επικράτησε 4-0 του ΟΦΗ στην Τούμπα για την 20η αγωνιστική της Super League και στρογγυλοκάθεται στην κορυφή, έχοντας επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος είχε δύο πρωταγωνιστές που έθεσαν τις βάσεις της νίκης σε απόσταση δευτερολέπτων, τους Ντεσπόντοβ και Μπάμπα. Στο 39′ ο Βούλγαρος σκόραρε, μετά από ασίστ του Γκανέζου, ενώ στο 41′ οι ρόλοι αντιστράφηκαν (αν και παρεβλήθη ο Σαμάτα). Ο ΠΑΟΚ είχε και δύο χαμένα πέναλτι στο πρώτο μέρος. Το παιχνίδι κλείδωσαν Αντόνιο (89′) και Τόμας (90+3′) με τον Ντεσπόντοβ να βγάζει δύο ασίστ.

Στη βαθμολογία, ο ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή της Super League με 38 πόντους. Από την πλευρά του ο ΟΦΗ παρέμεινε στους 15 πόντους, με τη διαφορά από την εξάδα να αυξάνεται.

Την Κυριακή (7/1) ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Άρη για την 17η αγωνιστική, ενώ μία μέρα αργότερα ο ΟΦΗ υποδέχεται τη Λαμία.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Τροστ – Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (66′ Οζντόεφ), Σβαμπ (76′ Μεϊτέ), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (86′ Αντόνιο), Κωνσταντέλιας (66′ Τάισον), Σαμάτα (77′ Τόμας).

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Μεγιάδο, Μπάκιτς (63′ Μοσκέρα), Νέιρα (74′ Ντίκο), Τοράλ, Ριέρα (63′ Τοράρινσον), Φελίπε.