Super League: Πρώτο τρίποντο της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν με Μάνταλο από τον πάγκο επί του Βόλου στην Αγιά Σοφιά

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με το δεξί στο 2024, καθώς επικράτησε 3-0 του Βόλου στην OPAP Arena. Ο Λιβάι Γκαρσία πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και ο Νορντίν Άμραμπατ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 74ο λεπτό.

Το πρώτο κομμάτι του αγώνα γρήγορα θα ξεχαστεί, καθώς η ομάδα της Μαγνησίας στάθηκε αρκετά καλά με την πρώτη τελική στο ματς να γινόταν στο 30ο λεπτό.

Ο Λιβάι Γκαρσία άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό. Ο Γκατσίνοβιτς τον τροφοδότησε μέσα στην περιοχή και ο 26χρονος φορ εκτέλεσε με τη δεύτερη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο γκολ της Ένωσης ήρθε με το πέναλτι που κέρδισε στην αρχή του δευτέρου μέρους μέσω VAR μετά το χέρι που έκανε ο Τάχατος. Ο Λιβάι Γκαρσία εκτέλεσε δυνατά και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Κόστιτς.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 74ο λεπτό. Ο Σιμάνσκι πέταξε την μπάλα στην πλάτη της άμυνας του Βόλου. Ο Άμραμπατ νίκησε τον Σιέλη στο σπριντ και με ωραίο τελείωμα μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ΑΕΚ με αυτό το τρίποντο ανέβηκε στους 35 και είναι στο +3 από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία της Super League, ενώ ο Βόλος παραμένει χαμηλά με 14 βαθμούς.