Γ’ Εθνική: Νέα ανατροπή και νέο τρίποντο στο «κάστρο» της Ορεστιάδας για τον Ορέστη κόντρα στο Αγγελοχώρι (+photos)

Μια ακόμη σπουδαία νίκη στο «κάστρο» του πήρε ο Ορεστης Ορεστιάδας επικρατώντας με ανατροπή 2-1 του Κεραυνού Αγγελοχωρίου και πλέον ανέβηκε τέταρτος αρκετά μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού που είναι ο κύριος στόχος του.

Ο Ορεστης όπως το συνηθίζει μπήκε δυνατά, είχε δύο τελικές προσπάθειες μέχρι το 10′, αλλά κόντρα στο ματς με ωραίο διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής ο Φραγκος στο 14′ έκανε το 0-1 για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου στην πρώτη και τελευταία τελική του. Πολύ γρήγορα όμως ο Ορεστης με την συμπαράσταση του κόσμου του ισοφάρισε στο 19′ σε 1-1 όταν από καλοεκτελεσμένο κόρνερ του Σταματόπουλου, η μπάλα ο Πασχαλίδης με το κεφάλι πέτυχε το 7ο φετινό του τέρμα. Οι παίκτες του Ορέστη συνέχιζαν να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες ωστόσο το ημίχρονο έληξε 1-1 με τους γηπεδούχους να χανουν με τραυματισμό τον Γιώργο Λαζαρίδη που έπεσε άσχημα με το χέρι μετά από τάκλιν αντιπάλου.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στον ίδιο ρυθμό με την ομάδα του Ορέστη να έχει την υπεροχή και να μην απειλείται καθόλου καταφέρνοντας το πολυπόθητο γκολ στο φινάλε. Μετά από από κάθετη πάσα του Σταματοπούλου, ο Πασχαλίδης έκανε αρκετά μέτρα δίνοντας την κατάλληλη στιγμή πάσα στο Σερραίο πρωην μεσοεπιθετικό του Πανσερραικό Σπυρόπουλο που είχε πάρει την θέση του Λαζαρίδη, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το τελικό 2-1 και ολοκλήρωσε την δεύτερη συνεχόμενη ανατροπή μετά το ματς του Αβάτου για τους Εβρίτες.

Πλέον ο Ορέστης με την πεμπτη του νίκη σε έξι ματς στην Ορεστιάδα, έφτασε τους 22 βαθμούς και ανέβηκε τέταρτος με 22 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστικλη ταξιδεύει στους Νέους Επιβάτες όπου θα αντιμετωπίσουν την Αναγέννηση Επανομής που καίγεται για βαθμούς. Στους 15 βαθμούς έμεινε ο Κεραυνός που πλεον βρίσκεται στο +1 από την παραμονή και την επομενη αγωνιστική θα αγωνιστεί πάλι εκτός στο Κιλκίς με την Κρηστωνη.

Διαιτητές οι Καβαλιώτες Τσιλίκας, Δεδονάκης και Γεωργαντέλης.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Γκιντίδης, Λογαράς, Λιάνας (53′ Πεταλωτής), Τσιεγγελίδης, Θεμελής, Φρέντερικ, Σταματόπουλος, Λαζαρίδης (45′ Σπυρόπουλος), Τηλέγραφος (53′ Αντωνόπουλος, 89′ Αγγος), Πασχαλίδης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ (Σολομωνίδης): Οικονομίδης, Σολομωνίδης, Θεολόγου, Πολύζας, Λιάπης, Μετάι, Κατσέλης, Μουράτη, Φράγκος, Τσερκέζι, Νιαζήφογλου.