Γ’ Εθνική: «(Χ)αρακίρι» Αβάτου στο 93′ κόντρα στην Κρηστώνη και πλέον… τα γάλατα έσφιξαν!

Για πέμπτο αγώνα χωρίς νίκη έμεινε ο ελλιπής Άρης Αβάτου μετά το 1-1 και την νέα ψυχρολουσία που δέχτηκε στο 93′ κόντρα στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης Κιλκις.

Ο αγώνας στο γήπεδο της Φελώνης ήταν ένας μονόλογος των ξανθιωτών κυρίως στο α’ μέρος. Στο πρώτο λεπτό ο Αναγνωστόπουλος καθυστέρησε μέσα στην περιοχή χάνοντας την στιγμή για να ανοίξει το σκορ, με τον ΠΑΟΚ στο 11′ να απειλεί με σουτ του Ευθυμιάδη με τον Νταφόπουλο να κρατά το μηδέν. Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή έκανε το 1-0 στο 31′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσαπάρη που το κέρδισε ο Σαμπανίδης από τον τερματοφύλακα Σακαλίδη . Λίγο αργότερα διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι για νέο πέναλτι σε παρόμοια φάση μεταξύ του επιθετικού και του τερματοφύλακα που όμως δόθηκε επιθετικό φάουλ. Ο Αρης είχε δυο ακόμα φάσεις με τους φαουλ του Αναγνωστόπουλου και με τον Αραμπατζή λίγο πριν το φινάλε.

Στο β’ μέρος αν και ο ρυθμός έπεσε ο Αρης και πάλι έλεγχε το ματς και απείλησε με τους Αραμπατζή, Σαμπανίδη και τον Αναγνωστόπουλο για να φτάσουμε στο 93′ όπου μετά από αδράνεια της αμυναςτο πλασέ του Ρωμανίδη έγραψε το τελικό 1-1 (φώτο xanthi-sport).

Ο Αρης μετά την νέα γκελα με ομάδα που έχει παρόμοιους στόχους παραμονής όπως ήταν η Ευκαρπία και η Επανομή έφτασε τους 14 βαθμούς, βρίσκεται οριακά στην ζώνη του υποβιβασμού μαζι με Μηχανιώνα και Ευκαρπία και την επόμενη αγωνιστική θα αγωνιστεί στην Κομοτηνή με τον πληγωμένο στην Θέρμη Πανθρακικό του Γιώργου Μαραντά. Η Κρηστώνη έφτασε τους 8 βαθμούς, είναι στο -6 από την σωτηρία και υποδέχεται σε ένα κρισιμο για αυτήν ματς το Αγγελοχώρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωστούλας (Άρτας) με βοηθούς τον Κατσαντουρα (Έβρου) και Σιώνη (Θράκης).

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Χασάνογλου, Λεωντσάκος, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Ψεμματάς, Τσαπάρης, Σαμπανίδης, Αραμπατζής (60′ Θεοδωρόπουλος), Αναγνωστόπουλος, Θεολόγου (60′ Παπαχρήστου).

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ (Παμπορίδης): Σακαλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Κυριακίδης Ι. (84′ Παπαδόπουλος), Ευθυμιάδης, Χατζηασλανίδης, Αγαθαγγελίδης, Τριφηνόπουλος (58′ Ρωμανίδης), Αϊβάζης, Παυλίδης (58′ Παβλόφ), Χατζηλιάδης, Μουρατίδης (79′ Τριανταφυλλίδης).