Σκληρή ανακοίνωση του … «κατακιτρινισμένου» Πανθρακικού για την διατησία στην Καβάλα! Η ανοχή τελειώνει…

Πολλά παράπονα για την διαιτησία του Χαλκιδικιώτη Χρυσέλη είχε ο Πανθρακικός αφού κιτρίνισε 11 φορές τους πράσινους.

Θυμίζουμε ο συγκεκριμένος διαιτητής όπως αναφέρει και ο Πανθρακικός είχε ευνοήσει την Καβάλα στο αγώνα με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού: Ντράπηκε και η ντροπή σήμερα στην αναμέτρηση ΑΟ Καβάλα – Πανθρακικός.
Από την Παρασκευή είχαμε επιστήσει την προσοχή στον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Χρυσέλη ώστε να παρουσιαστεί αντάξιος των περιστάσεων σε έναν αγώνα με δύο ισάξιους αντιπάλους.
Δυστυχώς όμως επιβεβαιώθηκε όλη η φημολογία της προηγούμενης εβδομάδας, που έκανε λόγο για ανικανότητα του συγκεκριμένου διαιτητή αν και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση μιας και ο συγκεκριμένος είχε κάνει “ανθρώπινα” λάθη πάλι υπέρ του ΑΟ Καβάλα κόντρα στο Παραλίμνι.
Σήμερα δυστυχώς αντιμετωπίσαμε μια προκλητική διαιτησία, με έναν άνθρωπο που δεν κράτησε καν τα προσχήματα και θα έκανε οτιδήποτε ώστε να μη κερδίσουμε.
Η αγάπη μας για τον Πανθρακικό είναι τεράστια. Ωστόσο η υπομονή μας δεν είναι ατελείωτη. Στη ζωή μας ο σεβασμός στο δίκαιο είναι αδιαπραγμάτευτος και απαιτούμε από τους αρμόδιους να σεβαστούν τον Πανθρακικό, την ιστορία του, την αγάπη του κόσμου του και τον κόπο των ποδοσφαιριστών μας…
Η ανοχή τελειώνει…