Γ’ Εθνική: Πολύτιμος πόντος κόντρα στην Χανιώτη με κέρβερο Ντάφυ στα γκολπόστ για τον Άρη Αβάτου!

Σημαντικό βαθμό με ισοπαλία 0-0 πήρε ο ελλιπής Άρης Αβάτου στην Ορμύλια της Χαλκιδικής κόντρα στην φορμαρισμένη Χανιώτη και διατήρησε διαφορά ασφαλείας από την ζωνη του υποβιβασμού.

Ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων που έχασαν πολλές ευκαιρίες με τον Νταφόπουλο ωστόσο όποτε χρειάζεται να κρατά ανέπαφη την εστία του. Με το καλημέρα ο Νταφόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Τοπούζη και έδιωξε τον κίνδυνο. Λίγο αργότερα ο Τσαπαρης έπιασε ένα τεχνητό σουτ μακριά εκτός περιοχής που πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Γκαρα. Η Χανιώτη είχε δυο ακόμα μεγάλες φάσεις η μια με τον Τοπούζη και η άλλη με τον Θεοδωρίδη με τον Νταφόπουλο και πάλι να δείχνει την κλάση του και το ημίχρονο να λήγει με 0-0.

Στο β’ μέρος η Χανιώτη πίεσε για ένα τέρμα αλλά ο Νταφόπουλος από κοντά έδιωξε την προβολή του Αναγνώστη, ενω στο 60′ ο τερματοφύλακας του Άβατου μπλοκαρε την κεφαλιά του Τοπούζη από καλή θέση. Ο Άρης μετά από φάουλ του Τσάπαρη έδωσε στον Αναγνωστόπουλο που σέντραρε και παραλίγο με αυτογκολ να είχαμε το 0-1 αλλά η μπαλα από αμυντικο πέρασε κόρνερ. Νέο φαουλ του Τσάπαρη πέρασε ανεκμετάλλευτο όπως και το σουτ του ιδίου λίγο αργότερα που ανάγκασε τον Γκαρα σε εξαιρετική εκτίναξη.

Η ομάδα του Αβάτου έφτασε τους 13 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση και στο +5 από την ζωνη του υποβιβασμού και τις Ευκαρπία και Επανομή. Την επόμενη αγωνιστική έχει νέα εκτός έδρας αποστολή κόντρα στον δυνατό τον Ορέστη στην Ορεστιάδα. Από την άλλη η Χανιώτη του Θανου Τοπούζη έφτασε τους 16 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστικη θα πάει στο γειτονικό Αγγελοχώρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χάψας, με βοηθούς τους Βακουφτσή και Παπαδόπουλο όλοι τους της ΕΠΣ Σερρών.

ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗ (Γαλτσίδης): Γκάρας, Καραγιάννης, Αναγνώστης, Κόμνος, Τούλης, Θεοδωρίδης, Αθανασιάδης, Διαμαντόπουλος, Τοπούζης, Πότση, Ράντζα

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Χασάνογλου, Ψεμματάς (91’ Κουτσός), Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Θεοδωρόπουλος (60′ Κοτόπουλος), Τσάπαρης, Σαμπανίδης (93 Πεντεζίδης), Αραμπατζής (46′ Θεολόγου), Αναγνωστόπουλος