Γ’ Εθνική: Πρώτος βαθμός και γκολ εντός έδρας για τον Πετεινό κόντρα στην Βαρβάρα με τον Τσέκο να λυτρώνει τον Άρη

Τους πρώτους του βαθμούς έψαχνε στην… έδρα του ο Άρης Πετεινού αφού μετρούσε τρεις σερί ήττες ωστόσο αν και άξιζε κάτι καλύτερο έμεινε στο 1-1 κόντρα στον Αετό Βαρβάρας και αποχαιρετά την Φελώνη αφού εξέτισε τις 4 αγωνιστικές της εντός έδρας τιμωριας του.

Ο Αρης μπήκε δυνατά στον αγώνα έχασε ευκαιρίες στο πλασέ του Εφέντη που έδιωξε ο Πασχάλης, ενώ είχε και οριζόντιο δοκάρι με τον Μελισσόπουλο. Λίγο πριν το ημίχρονο απείλησε και με τους Τυριάκη και Χριστοφορίδη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο είχαν ένα δοκάρι με τον Παπαδημητρίου στο 67′ και στο 75′ έκαναν το 0-1. Μετά από κόρνερ και λαθος τη ςάμυνας ο Βασίλας έβαλε με σουτ μπροστά τους Χαλκιδικιωτες που πίστεψαν πως μπορούν να πάρουν δέυτερη σερί νικη και πρώτη εκτός έδρας. Το γκολ αφύπνισε τους Ξανθιώτες αφού πρώτα ο Χριστοφορίδης είδε την μπάλα να περνά λίγο άουτ μετά την πρώτη κεφαλιά του στο φάουλ του Τσέκου (69′) αλλά κι αυτή που έβγαλε ο Πασχάλης με επέμβαση στο 78′. Στο 84′ ο Τσέκος που πέρασε σαν αλλαγή στο ματς με ώραίο σουτ έκανε το τελικό 1-1 (φωτο Xanthi-sport).

Με τον πρώτο βαθμό και το πρώτο γκολ στην έδρα του ο Πετεινός έφτασε στους 5 βαθμούς και βρίσκεται στο -8 από την ζωνη υποβιβασμού και τον Άρη Αβάτου. Την επόμενη αγωνιστική επιστρεφει στο σπίτι του υποδεχόμενος την Αγια Μαρίνα σε ένα ματς που η ιστορική νίκη είναι απαραίτητη. Από την άλλη ο Αετός έφτασε τους 7 βαθμούς και υποδέχεται στην Βαρβάρα τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Διαιτητής ήταν ο Κωστούλας της ΕΠΣ Άρτας με βοηθούς τον Κατσάντουρα (ΕΠΣ Έβρου) και την Σιώνη (ΕΠΣ Θράκης)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Τουργαΐδης (78′ Πουτακίδης), Χριστοφορίδης, Εφέντη, Μελισσόπουλος (88′ Αμανατίδης), Τυριάκης (78′ Αλή), Τουρατζίδης (62′ Τσέκος)

ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Ζαρογιάννης): Πασχάλης, Τσιότρας, Βούρτης (90′ Κωτάκης Δ.), Παπαγεωργίου, Σαουλης, Πολυζωίδης, Βλαχάκης, Μπόμπορας (69′ Βασίλας), Κωτάκης Δ. (81′ Μαραγκός), Αγαπητός, Πασχάλης, Ιμπραχήμ (46′ Παπαδημητρίου, 90′ Μιχαηλίδης)