Με το αριστερό το ντεμπούτο Στολτίδη στην Δόξα Δράμας! Στο -7 από την παραμονή οι μαυραετοί πριν το ντέρμπι με τον Νέστο

Δεν τα κατάφερε η Δόξα Δραμας στο Διαβατό Ημαθίας κόντρα στον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας με το τελικό 1-1 να αφήνει στις τελευταίες θέσεις τις δυο ομάδες στο ντεμπούτο του Άκη Στολτίδη στους πάγκους.

Η Δόξα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και ήταν άτυχη στο ξεκίνημα μια και είχε δοκάρι με τον Παπαδόπουλο στο 2’ και στο 4’ μεγάλη ευκαιρία σε τέτατετ του Χατζηδημητρίου που απέκρουσε ο Ιωαννίδης σε κόρνερ. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν την κατάσταση και στο 66’ οι άνοιξαν το σκορ με τον Μεντί. Η απάντηση της Δόξας όμως ήταν άμεση στο 70’ με πέναλτι σε ανατροπή του Χατζηδημητρίου και εύστοχη εκτέλεση του Αλέξανδρου Κόντου.

Το τελικό 1-1 κρατά την Δόξα στην 15η θέση με μόλις 6 βαθμούς και στο -7 από την σωτηρία και τον Άρη Αβάτου με τον Άκη Στολτίδη (φωτο SportDrama) να έχει πολύ δουλειά και ένα ακόμη πολύ δύσκολο ματς κόντρα στον δεύτερο Νέστο Χρυσούπολης του Νικου Κεχαγιά και συνεργάτη του Στολτίδη προ μια διετία στον ΑΟΞ του Μπιλ Πάπας.

H Δόξα Δράμας δεν έχει παίξει ποτέ στο τοπικό της Δραμας αν και έχει αγωνιστεί 4 χρονιές στην Δ’ Εθνική.