Super League: Από έναν βαθμό Κηφισιά και ΟΦΗ με «ήρωα» Αναγνωστόπουλο και διαμαρτυρίες Κασναφέρη

Έναν σπουδαίο βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή της στην Super League πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής (22/10) η Κηφισιά, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να αντιμετωπίζει τον ιδιαίτερα φιλόδοξο ΟΦΗ ούσα τυπικά γηπεδούχος στο ΔΑΚ Λαμίας και να τον κρατάει στο 0-0, σε ένα ματς που βρέθηκε δύο φορές με την πλάτη στον τοίχο.

Η πρώτη ήταν στο 36ο λεπτό όταν ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Ιπαλίμπο για φάουλ στον Λάρσον (ο διαιτητής δεν άλλαξε την απόφασή του παρά την αντίθετη γνώμη του VAR και στην ανάπαυλα υπήρχε ανακοίνωση διαμαρτυρίας από πλευράς της ομάδας των βορείων προαστίων), με την Κηφισιά να μην πτοείται όμως και να αμύνεται εξαιρετικά σε όλο σχεδόν το δεύτερο μέρος.

Η δεύτερη ήρθε στο τελευταίο πεντάλεπτο της κανονικής διάρκειας του αγώνα, με τον Φελίπε να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του από τον Μποτία αλλά να αποτυγχάνει να χαρίσει στους Κρητικούς την πρώτη φετινή νίκη τους στο πρωτάθλημα μακριά από το “Γεντί Κουλέ”, με τον Αναγνωστόπουλο να αποκρούει σωτήρια και να διατηρεί το εκπληκτικό εντός έδρας αήττητο για την ομάδα του (1 νίκη και 3 ισοπαλίες).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μποτία, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Ιπαλίμπο, Σναϊντερλάν (79′ Παπασάββας), Σάντος (78′ Τετέι), Ιλίεφ (46′ Τσάπαν), Μπιφουμά (66′ Αντερέγκεν), Οζέγκοβιτς (90′ Λούμορ).

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Βούρος, Λαμπρόπουλος (83′ Μπάκιτς), Καρώ, Λάρσον, Γκλάζερ, Αμπάντα (61′ Θοράρινσον), Ντίκο (60′ Νέιρα), Γκαγέγκος (70′ Ριέρα), Φελίπε, Τοράλ (70′ Μοσκέρα).