«Πέρασε δύσκολα ο Πανθρακικός! Αξίζαμε 4 βαθμούς, πήραμε… 0» σύμφωνα με τον κόουτς της Αγίας Μαρίνας Σταύρο Κωστογλίδη

Απογοητευμένος ήταν μετά την νέα εντός έδρας ήττα με το ίδιο σκορ όπως με την Ορεστιάδα και με τον Πανθρακικό με 0-1 ο προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Αγ. Μαρίνας Σταύρος Κωστογλίδης που χάρηκε όταν πήρε στην αγκαλιά του τον μικρό γιο του που παρακολουθούσε από την εξεδρα το γιο του.

Ο 48χρονος πρωην τεχνικός της Νίκης Αγκαθιάς, Καμπανιακού, Νάουσας, Ατρόμητου Διαβατού, ΠΑΟΚ Κουλούρας και Αναγέννησης Γιαννιτσων δήλωσε στο ThrakiSportS:

«Το είδατε το ματς, αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Όπως με τον Ορέστη δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και είχαμε αρκετές ευκαιρίες γiα γκολ. Αλλά έχουμε επιθετικό θέμα και πρέπει να δουλέψουμε και να βρούμε λύσεις στο σκοράρισμα. Τραυματίστηκε και ο Σαμιώτης στο ημίχρονο. Με τον Ορέστη έπρεπε να κερδίσουμε. Αντι για 4 δεν πήραμε βαθμό στα δυο αυτά ματς.

Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια αφού η ομάδα προετοιμάζεται πλήρης λίγες ημέρες, ενω ο Πανθρακικός και οι αντίπαλοι μας ένα δίμηνο. Στην Επανομή πιστεύω μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα.

Το πρωτάθλημα είναι ότι είναι πολύ δύσκολο. Δεν υπάρχει ομάδα που θα πας να παίξεις και θα πεις ότι θα πάρω εύκολα τους τρεις βαθμούς. Είναι τρεις-τέσσερις ομάδες και ανάμεσά τους και ο Πανθρακικος που είναι ένα κλικ πιο πάνω από τις άλλες. Αλλά πιστεύω σήμερα πέρασε πολύ δύσκολα. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και σύντομα και να επιστρέψει σύντομα στις μεγάλες κατηγορίες που ανήκει».