Aφιέρωσε το γκολ στην αδερφή του για τα γενέθλιά της ο Φώτης Ιωαννίδης

Ο Φώτης Ιωαννίδης ανέφερε ότι αφιέρωσε το γκολ στην αδερφή του, τόνισε ότι όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν την ποιότητα να βοηθήσουν ενώ τόνισε ότι το γκολ που δεν κατάφερε να πετύχει με την  Βιγιαρεάλ, θα το βάλει στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιωαννίδης στην κάμερα της NOVA: 

Για το γεγονός ότι βελτιώνεται κάθε μήνα: «Είμαστε ποδοσφαιριστές. Οποιοσδήποτε βελτιώνεται στη δουλειά του. Βάζω πράγματα στο παιχνίδι μου. Έχω να δώσω κι άλλα»

Για το πως προετοιμάζεται για το παιχνίδι: «Εχω κάποια προσωπικά πράγματα που δεν θέλω να τα πω. Με το που τελειώνει το προηγούμενο ματς προετοιμάζεσαι για το επόμενο».

Για το γεγονός ότι βοηθάει ακόμα και όταν έρχεται από τον πάγκο : «Είναι κάτι που εχω βελτιώσει αρκετά. Στα πρώτα μου χρόνια στον Παναθηναϊκό δεν μπορούσα να βοηθήσω ερχόμενος από τον πάγκο. Τώρα πλέον το κάνω και είμαι χαρούμενος γι΄ αυτό».

Για το γεγονός ότι έγιναν τόσες αλλαγές και η ομάδα απέδωσε: «Είμαστε μεγάλη ομάδα και έχουμε ένα πλήρες ρόστερ. Ο προπονητής ξέρει ποιους επιλέγει. Δείξαμε και σήμερα ότι ακόμα και μετά από ένα στραβοπάτημα μπορούμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τους στόχους του με την ομάδα : «Οι στόχοι μου πάνε με την ομάδα. Θέλουμε να κερδίσουμε τον τίτλο και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Θέλω με τα γκολ και τις ασίστ μου να βοηθήσω την ομάδα να τους πετύχει».

Για το γεγονός ότι όλοι οι επιθετικοί σκόραραν με τις ομάδες του: «Είναι πολύ σημαντικό. Είναι τιμή μας που είμαστε στην Εθνική και έχουμε όλοι καλή σχέση μεταξύ μας».

Για το πιο θεωρεί πιο δύσκολο γκολ, αυτό που πέτυχε σήμερα, αυτό που έβαλε με την Βιγιαρεάλ ή αυτό που… έχασε κόντρα στην ισπανική ομάδα: «Το πιο δύσκολο είναι το σημερινό. Το πιο σημαντικό ήταν αυτό κόντρα στην Βιγιαρεάλ και αυτό παραλίγο να βάλω κόντρα στην Βιγιαρεάλ θα ήταν το πιο όμορφο. Θα το βάλω όμως κάποια στιγμή».

Για το που αφιέρωσε το γκολ: «Το Λ για την αδερφή μου επειδή είχε γενέθλια. Της είχα υποσχεθεί ότι θα το κάνω στο προηγούμενο ματς, αλλά δεν τα κατάφερα».