Super League: Με δύο γκολ ο Ιωαννίδης «έσπασε» την «κατάρα» του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη

Ο Παναθηναϊκός μετά την “κατάρα” στους “Ζωσιμάδες” έσπασε και την “κατάρα” της Τρίπολης και πέρασε με το διπλό από την Αρκαδία επικρατώντας με 4-1 του Αστέρα με τον Φώτη Ιωαννίδη να συνεχίσει να σκοράρει και να είναι εκπληκτικός καθώς ο Θρακιώτης σέντερ φορ πέτυχε δύο γκολ σε 17′, καθώς μπήκε ως αλλαγή στο 73′ της αναμέτρησης.

Το δεύτερο γκολ του Ιωαννίδη μάλιστα ήταν αρκετά εντυπωσιακό καθώς νίκησε τον Παπαδόπουλο από πολύ δύσκολη θέση και αρκετά πλάγια.

Οι πράσινοι που είδαν επίσης τους Αράο-Βέρμπιτς να σκοράρουν, τον Σπόραρ να χάνει πέναλτι και να έχει δοκάρι και είχαν αρκετές ευκαιρίες έκαναν το τρία στα τρία φέτος στην επαρχία καθώς έχουν νικήσει τόσο στο Αγρίνιο όσο και στα Γιάννινα.

Το τριφύλλι είχε ένα κακό διάστημα από το 60′ έως το 70′ αλλά κατάφερε να βρει τρίτο και τέταρτο γκολ και να φτάσει σε μια άνετη νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Άλβαρες, Καστάνιο, Χριστόπουλος, Γκρόζντανιτς (61′ Σουρλής), Μουνάφο (77′ Ντιαρά), Ρεγκίς, Μπαρτόλο (77′ Ζουγλής), Καλτσάς, Μιριτέλο (61′ Μάντζης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Πάλμερ-Μπράουν (46′ Σένκεφελντ), Γεντβάι (84′ Πέρεθ), Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Τζούρισιτς, Βέρμπιτς (66′ Μαντσίνι), Παλάσιος (74′ Βιλένα), Σπόραρ (73′ Σπόραρ).