Συγκλονίζουν Ντέμης και Αραούχο για το πώς βίωσαν τις δολοφονίες Μιχάλη και Άλκη (+video)

Μέσω ενός video που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ντέμης Νικολαΐδης, έχοντας δίπλα του τον Σέρχιο Αραούχο στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας.

«Αυτό που συνέβη στη Νέα Φιλαδέλφεια, το έμαθα όντας έξω με παρέα έτρωγα. Μούδιασα αφού έμαθα για τα επεισόδια, δεν ήξερα ότι χάθηκε ένας άνθρωπος», δήλωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια και συμπληρώνει: «Το έμαθα την επόμενη μέρα, με επηρέασε πάρα πολύ».

«Ένιωσα ό,τι ακριβώς ένιωσα με το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με τον Άλκη», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης. «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, όσο περνούσαν οι μέρες και μάθαινα τα γεγονότα, θύμωσα», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Θυμάμαι να μην έχω διάθεση να πάω στο γήπεδο και δεν πήγα».

«Ήμασταν στο ξενοδοχείο, όλοι περιμέναμε αυτό το παιχνίδι που ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό στο γήπεδο μας, ένα τόσο σημαντικό και όμορφο ματς, όμως συνέβη αυτή η τραγωδία, αυτό το δυστυχές συμβάν και τελικά δεν έγινε», είπε από την πλευρά του ο Σέρχιο Αραούχο. «Οπότε για μας που ήμασταν στο ξενοδοχείο γεμάτοι ανησυχία, ήταν κάτι πολύ κακό», επισήμανε.

«Όλοι στεναχωρημένοι, όλοι θέλαμε να ξέρουμε πώς είχε συμβεί αυτό», συμπλήρωσε ο Αραούχο.