Γιάννης Αποστολίδης: «Δεν έχουμε καταλάβει πως χάσαμε αυτό το παιχνίδι, μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας»

Δηλώσεις στο ThrakiSportS παραχώρησε μετά το τέλος του ισόπαλου θρακιώτικου ντέρμπι με τον Ορέστη Ορεστιάδας ο προπονητής του Πανθρακικού Γιάννης Αποστολίδης.

Μίλησε για την εξέλιξη του αγώνα, την αποβολή που δέχτηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης αλλά και τα επόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις:

Για το παιχνίδι με τον Ορέστη Ορεστιάδας: «Δεν έχουμε καταλάβει πως χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Είναι σημαντικό να ξεκινάς στην έδρα σου με νίκη. Γι’ αυτό το ποδόσφαιρο είναι το ωραιότερο άθλημα, γιατί ο καθένας ελπίζει ότι μπορεί να πάρει κάτι. Εμείς βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας. Ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Περίπου στο 65ο λεπτό αλλάξαμε τον σχηματισμό, γεμίσαμε την περιοχή με δύο φορ και δύο δεκάρια, πήραμε το προβάδισμα, αλλά λίγο μετά δεχτήκαμε την ισοφάριση. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι για να μην πετάμε αυτό που έχουμε χτίσει σε όλο το παιχνίδι».

Ενώ συνέχισε: «Θέλουμε να έχουμε ποικιλία στο παιχνίδι μας, να μην παίζουμε με έναν τρόπο. Θεωρώ ότι δεν πιάσαμε πολύ υψηλή απόδοση. Η ζέστη είναι και για τις δύο ομάδες, αλλά ίσως ως καλύτερη ομάδα μας επηρέασε περισσότερο. Δεν υπήρχε ρυθμός στο παιχνίδι με πάρα πολλές διακοπές. Υπήρχαν λίγες καθυστερήσεις στο φινάλε, ούτε τέσσερα λεπτά».

Για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε: «Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δέχομαι κόκκινη. Μόνο άλλη μια φορά είχα δεχθεί κίτρινη. Χωρίς να πω κάτι, υπάρχουνε μάρτυρες. Δεν θα σταθώ σε αυτό, ίσως έπρεπε να φύγω και να πάω στα αποδυτήρια».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Είπα στα παιδιά ότι δεν χρειάζεται καταστροφολογία. Είναι μια διαδικασία και μια εξέλιξη που ξαφνικά δεν γίναμε Μπαρτσελόνα. Κάναμε μια καλή ομάδα και είμαστε πολύ αρχή ακόμα. Δεν χρειάζεται άγχος, πρέπει να ανεβάσουμε τα στάνταρ μας. Πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση».