Νίκος Ουσταμπασίδης: «Αξίζαμε τον βαθμό για την προσπάθεια, έστω και με τον τρόπο που ήρθε»

Δηλώσεις στο ThrakiSportS παραχώρησε ο τεχνικός του Ορέστη Ορεστιάδας Νίκος Ουσταμπασίδης μετά το τέλος της ισόπαλης αναμέτρησης με τον Πανθρακικό στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις:

Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου γιατί είμαστε μια καινούρια ομάδα με όχι πολλές παραστάσεις από το επίπεδο της Γ’ Εθνικής. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανθρακικού για αυτό το εγχείρημα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Θέλει στήριξη και υπομονή. Πληρώνουμε και εμείς τα δικά μας λάθη. Παίξαμε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο και νομίζω ότι για την προσπάθεια που κάναμε αξίζαμε τον βαθμό της ισοπαλίας, έστω και με αυτό τον τρόπο».

Για τους στόχους του Ορέστη Ορεστιάδας: «Τα τελευταία χρόνια είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα γιατί για να σωθείς πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό και παίρνεις βαθμούς σε ομάδες όπως είναι ο Πανθρακικός. Οι στόχοι είναι φανεροί από την πλευρά μας. Ερχόμαστε με διάθεση από τον κόσμο και ταλέντο από τους παίκτες. Με δέκα παίκτες προσπαθήσαμε να αμυνθούμε και στο τέλος αν και χάναμε, δεν τα παρατήσαμε».