Κανονικά και αναγκαστικά στην Γ’ Εθνική η Βέροια! Πρεμιέρα την Κυριακή με το Αγγελοχώρι παρά το αίτημα αναβολής

Στην Γ’ Εθνική κανονικά θα συμμετέχει η Βέροια αφού αλλιώς δεν θα αγωνιζόταν πουθενά όπως συνέβη πέρυσι και στην Ξάνθη, αφού δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί στο τοπικό Ημαθίας όπως και επιθυμούσε.

Οι συνεχείς αυτές αλλαγές, κατηγορίας, παικτών και διοικητικών καταστάσεων έφερε την διοίκηση της Βέροιας που αγωνίζεται από το 2018 ωστόσο με το ΑΦΜ της Ελπίδας Σκουτάρεως Σερρών να ζητήσει αναβολή των δύο πρώτων αγώνων της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας από την ΕΠΟ που δεν έγινε αποδεκτό σύμφωνα με την kerkidasport.

Έτσι, οι “κυανέρυθροι” ρίχνονται στη μάχη αυτή την Κυριακή (10/9, 16:00), αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο των Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου που και αυτός από πέρυσι αγωνίζεται με το ΑΦΜ της Θύελλα Σαρακηνών Πέλλας.

Όλοι γνωρίζουν ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ωστόσο το γεγονός ότι θα αγωνιστεί σε μια μεγαλύτερη κατηγορία, μπορεί να δώσει επιπλέον ώθηση και κίνητρα στους ποδοσφαιριστές της, ώστε να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, μετά από προσπάθειες που έγιναν τις τελευταίες μέρες, έχουν ετοιμαστεί 25 δελτία ποδοσφαιριστών που μπορούν να παίξουν χωρίς πρόβλημα στους επίσημους αγώνες της Βεροιώτικης ομάδας, ενω γίνεται και προσπάθεια επαναπροσέγγισης του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας ώστε οι δυο ομάδες να ανταλλάξουν παίκτες.

Η φετινή κατάσταση στις ομάδες της Ημαθίας, θυμίζει την περσινο μπάχαλο όπου τελικά η Νάουσα αν και δήλωσε συμμετοχή και αγωνίστηκε στο κύπελλο Ελλάδας με τον Πετεινό τελικά αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΘνικής αφήνοντας την Ημαθία χωρίς ομάδα στην κατηγορία.

Η πρεμιέρα του 1ου ομίλου
Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας Ημαθίας – Ορέστης Ορεστιάδας
Αρης Αβάτου – Θερμαικός Θέρμης
ΠΑΟΚ Κρηστώνης – ΑΟ Χανιώτη
Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Βέροια
Πανθρακικός – Νίκη Ευκαρπίας
Αναγέννηση Επανομής – Καβάλα
Ποσειδώνας Μηχανιωνας – Απολλων Παραλιμνιου
Αετός Βαρβάρας Χαλκιδικής – Νέστος Χρυσούπολης
Δόξα Δράμας – Αρης Πετεινού