Μεγάλο ταλέντο για τα γκολποστ απέκτησε ο Ορέστης Ορεστιάδας! Ντεμπούταρε στα 13 του στην Γ’ Εθνική, τον ήθελαν Ολυμπιακός και ΑΟΞ

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Ορεστης Ορεστιάδας αποκτώντας τον 18χρονο Γρεβενιώτη πορτιέρο από την ΑΕΠ Κοζάνης Χρήστο Καλιαμπάκα.

Ο γεννημένος το 2005, ύψους 1.88 πορτιέρε πέρυσι ήταν βασικός (25 αγώνες) με την ομάδα της Κοζάνης και ξεχώρισε με τις εμφανίσεις παρά την ηλικία του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ ήταν και MVP του τελικού κυπελλου στην Κοζάνη όπου η ομάδα του κατέκτησε τον τίτλο.

Μάλιστα στις 24-06-2019, σε ηλικία 13 χρόνων, αγωνίστηκε σε αγώνα Γ’ Εθνικής, φορώντας την φανέλα Αεράτα Γρεβενών στον αγώνα εναντίον του Ναυπακτιακού. Τον παίκτη ήθελαν για τις ακαδημίες τους η Ξάνθη προ δυο ετών και ο Ολυμπιακός (φωτο top sport).

Η ανακοίνωση του Ορέστη: Ο Μ.Γ.Σ Ορέστης Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 18χρονου τερματοφύλακα Χρήστου Καλιαμπάκα.

Ο Χρήστος παρά το νεαρό της ηλικίας το έχει ήδη παίξει σε ομάδες στη Γ Εθνική και συγκεκριμένα στα Αερατά Γρεβενών και στην ΑΕΠ Κοζάνης.

Ο Χρήστος μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του δήλωσε:
Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα << οικογένεια>> και είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα για αυτήν.