ΕΠΣ Θράκης: Στο «τιμόνι» του Ορφέα Στρύμης για πέμπτη σεζόν ο Πέτρος Δημόπουλος!

Στον Ορφέα Στρύμης θα βρίσκεται για πέμπτη σεζόν ο Πέτρος Δημόπουλος και θα οδηγήσει την ομάδα και στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας στην Ροδόπη μετά την καταπληκτική της πορεία πέρυσι στην επιστροφή της μετά από τρια χρόνια.

Ο 33χρονος Δημόπουλος από τους καλύτερους προπονητές πέρυσι μαζί με τους Αμαξόπουλο και Μυστρίδη είναι αρκετά καταρτισμένος και εκτός ποδοσφαίρου (κάτοχος UEFA C και υποψήφιος για το Β), με σπουδές στην φιλολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο. Στο παρελθόν πριν την προπονητική αγωνίστηκε στην Ελπίδα Σαπών δυο φορές, στον Ερμή Αμφίων, στην Προοδευτική Λυκείου, στην Δόξα Σώστη, στον Κομψάτο Πολυάνθου, στον Πανθρακικό και στο Αρσάκειο.

Ως προπονητής ξεκίνησε μόλις στα 26 του στον Κομψάτο Πολυανθου και συνέχισε στην Ακαδημία του Πανθρακικού, στον Ολυμπιακό Κομοτηνής, στους Θράκες και από φέτος στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Η ανακοίνωση της Στρύμης: Ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας για 5η σερί χρονιά με τον προπονητή Πέτρο Δημόπουλο. Ο Πέτρος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C, παρακολούθησε την πρώτη φάση του UEFA B, απόφοιτος Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας και κάτοχος πιστοποιητικού Πρώτων βοηθειών!
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν!