Super League 2: Από τον Νέστο Χρυσούπολης στα «πράσινα» του Μακεδονικού ο Απόστολος Αδαμίδης

Στον Μακεδονικό του Στέλιου Μαλεζά και το πρωτάθλημα της Super League 2 θα αγωνιστεί ο Σερραίος σέντερ μπακ Απόστολος Αδαμίδης.

Ο Αδαμίδης είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του ΑΟΞ στα μπαράζ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ κατέγραψε συνολικά 14 συμμετοχές με τη φανέλα του Αλμωπού Αριδαίας την περσινή σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στον Νέστο Χρυσούπολης και πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Super League 2 για λογαριασμό του Μακεδονικού.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Απόστολο Αδαμίδη!

Ο 20χρονος (12/06/2003) κεντρικός αμυντικός κατάγεται από τις Σέρρες, μαθαίνοντας ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Πήγασου πριν ενσωματωθεί στην ομάδα Κ17 της Ξάνθης. Σε ηλικία 17 ετών πραγματοποίησε το πρώτο του επίσημο παιχνίδι σε επίπεδο ανδρών, αγωνιζόμενος συνολικά 21 λεπτά και στους δύο αγώνες μπαράζ των Ακριτών απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, για την παραμονή στην Super League 1.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Αλμωπό Αριδαίας, καταγράφοντας συνολικά 15 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, στην πρώτη χρονιά του συλλόγου της Πέλλας στην δεύτερη κατηγορία.

Την περυσινή σεζόν, ο Αδαμίδης αγωνίστηκε στα γήπεδα της Γ Εθνικής, κατά το πρώτο μισό φορώντας την φανέλα του Πιερικού στον 2ο όμιλο και κατά το δεύτερο, εκπροσωπώντας τον Νέστο Χρυσούπολης στον 1ο, πετυχαίνοντας τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία και με σπουδαία παρουσία!