Volley League: Η «Αμαζόνα» Αμαλία Μπαρή συνεχίζει την καριέρα της στο Μαρκόπουλο

Η πρώην «Αμαζόνα» Αμαλία Μπαρή κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του Αθλητικού Ομίλου Μαρκόπουλου που συμμετέχει στην Volley League Γυναικών.

Η 18χρονη αθλήτρια που κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη ξεκίνησε από τις ακαδημίες των Αμαζόνων Μαΐστρου καταφέρνοντας να παίξει μέχρι και στην γυναικεία ομάδα έχοντας προπονητή τον Μάκη Δημητριάδη.

Η ανακοίνωση: Με τα χρώματα του ΑΟΜ Revoil θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν 2023-24 στη Volleyleague Γυναικών, η Αμαλία Μπαρή. Η 18χρονη (2005) αθλήτρια με ύψος 1.82 προέρχεται από την ομάδα των Αμαζόνων Μαϊστρου Αλεξανδρούπολης και αγωνίζεται ως διαγώνια.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του AOM Revoil, η Αμαλία ανέφερε τα εξής: “Ειμαι πολυ ενθουσιασμενη για την ευκαιρια που μου δίνεται από το αο μαρκοπουλο να συνεργαστω μαζι με τόσο έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές και διοικητικό team. Ειναι ένα τεραστιο βήμα για την αθλητική μου καριέρα γιαυτο και θα δουλεψω για τα μεγιστα και ευχομαι να είναι μια χρονια γεμάτη επιτυχίες, με υγεια χωρίς τραυματισμούς“.