Προβληματισμός Λουτσέσκου: «Έχει αργήσει η ενίσχυση της ομάδας»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Στεάουα Βουκουρεστίου. Ρωτήθηκε για την μεταγραφική ενίσχυση, τονίζοντας ότι έχει αργήσει πολύ.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ: «Είναι ένα πρώτο φιλικό, είχαμε ποδοσφαιριστές με μεγάλη αποχή πέρσι όπως οι Τσιγγάρας, Μουργκ, Μιχαηλίδης, ο Νάρεϊ είχε ένα πρόβλημα, δοκιμάζουμε και κάποιους άλλους παίκτες, Λυπάμαι γιατί ίσως μπορούσαμε να κερδίσουμε και κάτω υπό αυτές τις συνθήκες» τόνισε αρχικά.

https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.579.0_el.html#goog_1562470250
https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.579.0_el.html#goog_1562470252

https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.579.0_el.html#goog_1562470254Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Νομίζω ότι είναι μια απάντηση που δεν μπορούμε να απαντήσουμε, δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο deadline για το πότε θα έρθουν παίκτες. Όπως είπα γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουμε αργήσει. Δυστυχώς καταφέραμε να είμαστε έτοιμοι έχοντας το μεγαλύτερο μέρος του συνόλου όπως θα το θέλαμε για να μπορούμε να προπονούμαστε έχοντας μπροστά μας τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Από εκεί και πέρα έχουμε τις επιστροφές από τις εθνικές ομάδες, του Ζίβκοβιτς του Κουλιεράκη, του Κωνσταντέλια, του Κοτάρσκι σε λίγες ημέρες. Κάποιοι παίκτες οι οποίοι θα μας δώσουν κάποια πράγματα παραπάνω. Βρισκόμαστε σε αυτή την πίεση και το μόνο που μπορώ να κάνω προσωπικά είναι να κρατήσω την ισορροπία και να δώσω τα μηνύματα αυτοπεποίθησης στην ομάδα που έχουμε».

Σε ερώτηση για το ζήτημα της ενίσχυσης στη γραμμή κρούσης ανέφερε: «Δεν έχω πολλές πληροφορίες σχετικά, προσπαθούμε πάρα πολύ. Έχουμε δει αρκετούς ποδοσφαιριστές που για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν μπόρεσαν να έρθουν. Είτε λόγω της τιμής τους, είτε γιατί δεν ήθελαν οι ίδιοι να έρθουν. Κοιτάζουμε ακόμη ποδοσφαιριστές, ήμουν άτυχος λόγω του Euro K19, ήταν καλή ευκαιρία για τον Τζίμα να βρεθεί μαζί μας».

Για το θέμα της αποχώρησης Ίνγκασον: «Όταν ένας ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει, είναι δύσκολο να τον κρατήσεις. Με πήρε τηλέφωνο 10 ημέρες πριν ζητώντας μου να τον βοηθήσω να πουληθεί. Μου εξήγησε τους λόγους που ήθελε να γίνει η μεταγραφή, ένα μεγάλο συμβόλαιο και μία ομάδα κοντά στη χώρα του. Θεωρούσε ότι έδωσε τα πάντα στον ΠΑΟΚ, είναι αληθές αυτό, μας βοήθησε πάρα πολύ. Δεν μπορούμε να πούμε πάρα πολλά. Είμαι χαρούμενος που ήρθε ο Εκόνγκ και θα ξεκινήσει αύριο δουλειά».