Γ΄Εθνική: Συνεχίζει στην «Μπάρτσα» του Αλέξη Κούγια και την νέα σεζόν ο πρωταθλητής Θανάσης Κυριαλάνης

Στην Κόρινθο του Αλέξη Κούγια θα αγωνίζεται για δεύτερη σερί σεζόν ο Θρακιώτης μπακ Θανάσης Κυριαλάνης φαίνοντας ότι βρίσκει το λιμάνι του.

Ο 23χρονος «Κύρια» φέτος ήταν βασικό στέλεχος της ιστορικής Κορίνθου, κατακτώντας το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κορίνθίας και την άνοδο μέσω μπαράζ στην Γ’ Εθνική. Στην Μπάρτσα όπως λέγεται η Κόρινθος μεγαλομέτοχος είναι ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Κυριαλάνης παρά την ηλικία του έχει πλούσιες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, ενώ έχει και 5 συμμετοχές στη Football League και στο Κύπελλο Ελλάδος με την ομάδα της Κομοτηνής. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με την Κ20 του ΠΑΟΚ, και τους Εργοτέλη, Νίκη Βόλου, Αγροτικό Αστερα, Τρίγλια, Πανθρακικό, Νίκη Αγκαθιάς, ΑΕΠ Κοζάνης, Ερμή Αραδύππου Κύπρου και Ηρακλή Λάρισας.

Η ανακοίνωση της Κορίνθου: Ο Θανάσης Κυριαλάνης ανανέωσε με την ομάδα του ΠΑΣ και συνεχίζει και αυτός στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο αριστερός μπακ τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση και μέσα σε λίγα λεπτά είπε το ναι.

👉 Παίκτης κλειδί για τη σεζόν που πέρασε, με μεγάλο χρόνο συμμετοχής και πολύ καλές εμφανίσεις. Η ανανέωση του πολύ σημαντική για την ομάδα μας!

🙏 Καλή σεζόν να έχεις Θανάση και να είσαι υγιής.