Επιστρέφει μετά από μια πενταετία στα γήπεδα της Θράκης η «ομάδα του Πέτρου Μάνταλου» Δόξα Υφαντών

Μετά από μια πενταετία στα γήπεδα της Ροδόπης θα επιστρέψει κατά πάσα πιθανότατα η Δόξα Υφαντών με προπονητή έκπληξη στον πάγκο της.

Η Δόξα Υφαντών με ενα νταμπλ στην Ροδόπη την σεζόν 1996-97, τελικό κυπελλου ερασιτεχνών και μια συμμετοχή στην Δ΄Εθνική την επόμενη σεζόν ως ΠΑΕ Ποντίων (συνένωση με Ποντο Θρυλορίου) επιστρεφει για πέμπτη φορά στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης αφού μετά την ίδρυσή της το 1952 διαλύθηκε το 1996, το 2004, το 2013 και το 2018.

Το χωριό το Πέτρου Μάνταλου που επισκέπεται συχνά όποτε μπορεί και ο Έλληνας διεθνης μέσος της ΑΕΚ, έχοντας και στο γήπεδο ένα γραφιτι με αυτόν με την φανέλα της ΑΕΚ και της Εθνικής, ελπίοζει να ζήσει νέες μεγάλες στιγμές του παρελθόντος.

Στην ιστορία της ομάδας, εκτός του Πέτρου Μάνταλου, αγωνίστηκαν τα αδέρφια Σουλτανίδη, Νίκος (πέρασε από τον Ηρακλή) και Στρατος, οι Μωυσής Νικολαϊδης, Βασίλης Βασιλειάδης, Βασίλης Ξενοδοχίδης, Ανέστης Φιλιππίδης και Ιάκωβος Αυτηρίδης του Ορφέα Κομοτηνής, οι Βασίλης Ξενοδοχίδης, Βασίλης Μαυρόπουλος, Γιάννης Αυγητίδης, Τάσος Ξενοδοχίδης και Βάιος Τσιτσίδης (Φιλιππίδης) του Πανθρακικού.