Παρών ο Γιώργος Γεωργίου λίγο πίσω από Πανόπουλο και Πιαλόγλου στο τελευταίο ματς Α’ Εθνικής της Ξάνθης στο μπαράζ της Ριζούπολης

Ήταν 30 Αυγούστου του 2020 όταν η Ξάνθη αντιμετώπιζε τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ των Πηγαδίων (0-1), γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 και τον πικρό υποβιβασμό στην Super League 2.

Παρόντες στο γήπεδο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Πανόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος, σε ένα παιχνίδι που ήταν κεκλεισμένων λόγω Covid-19 και δεν είχε καν τηλεοπτική κάλυψη (!!) για τους φίλους που ήθελαν να το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση.

Λίγο πίσω τους, ο Γιώργος Γεωργίου, φανατικός φίλαθλος, μέλος του ΔΣ, έχοντας περάσει και από τη θέση του προέδρου στην Ελαφρά Ταξιαρχία.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ 3-1, με τον Γιώργο Γεωργίου να αποχωρεί ανακουφισμένος από το γήπεδο, καθώς η αγαπημένη του ομάδα του είχε σώσει την κατηγορία έναντι στους «μπέμπηδες» του Νίκου Καραγεωργίου. Ωστόσο δεν είχε σπεύσει να «πανηγυρίσει» εκείνη τη νίκη απέναντι στα «αμουστακα παιδια», όπως τα είχε χαρακτηρίσει.

Μετά την είδηση της απώλειας του Γιώργου Γεωργίου, ο Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης θρηνεί για τον χαμό του μέλους του ΔΣ και πρώην προέδρου της Γιώργου Γεωργίου. Ο δημοφιλής δημοσιογράφος γεννήθηκε στα Πετράλωνα, στις 26 Μαΐου 1952. Ο Απόλλωνας ήταν ένα από τα πάθη του. Υπήρξε μέλος της ιδρυτικής ομάδας της αθλητικής εφημερίδας «Ο Φίλαθλος», ενώ στη συνέχεια εργάστηκε σε πολλές εφημερίδες, ραδιόφωνα αλλά και τηλεοπτικούς σταθμούς. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Η ΠΑΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».