Ξεπέρασε τα 60 χρόνια αλλά συνεχίζει να μαζεύει μετάλλια ο Σταμάτη Εποιμενίδης του ΚΟΞ! Επέστρεψε με τέσσερα από το ΟΑΚΑ!!!

Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Βετεράνων (Masters) που διεξήχθη το τριήμερο 2 με 4 Ιουνίου στο κλειστό κολυμβητήριο των Ολυμπικών Εγκαταστάσεων της Αθήνας ο Ξανθιώτης Σταμάτης Εποιμενίδης.

Αγωνίστηκε στην ηλικιακή κατηγορία 60+ ετών και κατάφερε να σηκώσει ψηλά την σημαία του ΚΟΞ κερδίζοντας τρία αργυρά μετάλλια στα 50μ, στα 100μ και στα 200μ πρόσθιο καθώς και μια τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ ελεύθερο.

«Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τις προκλήσεις και συνεχίζει να προσπαθεί είναι πραγματικά θαμαστός. Τον ευχαριστούμε θερμά που μας εμπνέει!!!!», αναφέρει ο ΚΟΞ και προσθέτει: «Ο ΚΟΞ, για ακόμα μια φορά, αποδεικνύει με το έργο του και τα αποτελέσματα των αθλητών του ότι ο σύλλογος έχει ΙΣΤΟΡΙΚΟ παρελθόν, ΔΥΝΑΜΙΚΟ παρόν αλλά και ΛΑΜΠΡΟ μέλλον».

Αξίζει να σημειωθεί ότι χάρη στον Σταμάτη Εποιμενίδη για πρώτη φορά η κολύμβηση της Ξάνθης εκπροσωπήθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων (Masters).