Δεν «έστησε» λεωφορείο στην Ευκαρπία η Δόξα και αυτό… χάλασε! Νέα ατυχία μετά την Δράμα και στο ταξίδι στην Θεσσαλονίκη για το Ν. Σιδηροχώρι

Δεν θα θέλουν να ξανανέβουν σε λεωφορείο για αρκετό διάστημα και ευτυχώς η σεζόν τελείωσε, με αυτά που τους συμβαίνουν την τελευταία εβδομάδα οι άνθρωποι και οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου.

Από την μια η αναβολή για 24 ωρες του αγώνα στο Βώλακα και το πήγαινε έλα Κομοτηνή και Δράμα δυο φορές την προηγούμενη Τετάρτη και Πέμπτη και από την άλλη η βλάβη του λεωφορείου με την άφιξη της ομάδας στην Θεσσαλονίκη λίγες μέρες μετά την Κυριακή με την ομάδα κουρασμένη για τον δύσκολο αγώνα με την πρωταθλήτρια Θεσσαλονίκης Νίκη Ευκαρπίας.

Μάλιστα η βαριά ήττα αφού ο Σπύρος Κουτσογιάννης δεν έστησε … το λεωφορείο στην εστία του αλλά έπαιξε ελεύθερα και η αναμονή μέχρι να έρθει άλλο λεωφορείο από την Κομοτηνή έφερε νευρικότητα στην ομάδα της Δόξα,ς που ωστόσο με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου και των μπαράζ θα είναι μια ανάμνηση για τους πρωταθλητές Ροδόπης που την νέα σεζόν αναμένεται να εμφανιστούν πιο δυνατοί με τις δυνατές εμπειρίες που απέκτησαν.

Η μικρή ατυχία αυτή έφερε και πειράγματα από αυτούς που την … γλίτωσαν σε αυτούς που ταξίδεψαν για και για Θεσσαλονίκη με το πειραχτήρι της ομάδας και βοηθό προπονητή Βασίλη Τοπάλη που για επαγγελματικούς λόγους την… σκαπούλαρε» να ανεβάζει ψυχολογικά τους ταλαιπωρημένους παίκτες της Δόξας.