ΕΠΣ Θράκης: Η απάντηση του Ατσαλίου στην ανακοίνωση της Ελπίδας Σαπών για έξωση από τα Αρχοντικά

Την απάντησή της σε όσα ισχυρίστηκε η Ελπίδα Σαπών για την έξωση από το γήπεδο των Αρχοντικών αφού δεν «έκατσαν» να χάσουν έδωσε η διοίκηση του Ατσαλίου.

Η ανακοίνωση των Αρχοντικών: Ύστερα από την ανακοίνωση τύπου της Ελπίς Σαπών αισθανθήκαμε την υποχρέωση να απαντήσουμε στα λεγόμενα. Ευχαριστούμε παρα πολύ την Λέσχη ειδικά τον Πρόεδρο πού συνεργαστήκαμε χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και (5) πέντε χρόνια. Εκ των προτέρων όπως όλοι γνωρίζετε και βλέπετε το έδαφος ( γρασίδι)του γήπεδου μάς πλέον δεν αντέχει της δύο ομάδες. Στη συνέχεια ενημερώσαμε την διοίκηση της ομάδας τους πριν μία εβδομάδα για τις εργασίες εδάφους πού θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο. Μας ενημέρωσαν ότι έχουνε τακτοποιηθεί με το γήπεδο Αμάραντας.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία όλα τα υλικά , εξοπλισμός τους είναι τακτοποιημένα ωραία και όμορφα. Ο Πρόεδρος τους μας παρακάλεσε να τα βγάλουμε έξω και θα στείλει κάποιους να τα παραλάβουν. Μέχρι τώρα όλες τις εργασίες που χρειαζόταν το γήπεδο της κάναμε εμείς, αυτή πάρα μόνο μάς έστελναν βενζίνη και χρώμα για τις γραμμές. Ουδέποτε μας έστειλαν άτομα για τις εργασίες στο γήπεδο. Το γνωρίζει όλος ο κόσμος του χωριού μας.

Μετά απο (5) πέντε χρόνια μας πλήγωσε βαθιά η ατυχής δήλωση τύπου που εξέδωσαν.

Ως διοίκηση το αποδοκιμάζουμε. Είναι μια μάταια προσπάθεια συκοφαντίας. Το αφήνουμε στην κρίση του κοινού που ξέρει και γνωρίζει. Παρά’ολου αυτού τούς ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Με Εκτίμηση. Δ.Σ ΑΤΣΑΛΙ ΑΡΧΟΝΤΙΚΩΝ