Γ’ Εθνική: «Πλήρωσε» και πάλι τις αδυναμίες εκτός έδρας ο Ορφέας Ξάνθης και γνώρισε την συντριβή από τον Πανδραμαϊκό πριν τον μήνα «Γολγοθά» που ακολουθεί

Το κακό του προσωπο σε ένα ακόμα εκτός έδρας αγώνα έδειξε ο Ορφέας Ξάνθης και ηττήθηκε με 5-1 από τον Πανδραμαϊκό γνωρίζοντας την ένατη του νίκη εκτός του γηπέδου του και πλέον στα επόμενα 4 ματς που έχει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα πρέπει να επιβεβαιώσει πως είναι επτάψυχος για να ανανεώσει την παραμονή του στην κατηγορία για 7η σεζόν.

Όπως αναφέρει το dramasport, η Δραμινή ομάδα προηγήθηκε μόλις στο 11′ όταν απο εκτέλεση φάουλ του Γιαννόπουλου, ο Κουκόλης πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γεωργιάδη. Παρά το προβάδισμα ο Πανδραμαϊκός συνέχισε να πιέζει και μόλις 5 λεπτά αργότερα βρήκε και δεύτερο τέρμα και κοντινή προβολή του Μπάμπουρα. Στη συνέχεια ο Ορφέας προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι ζήτησε ένα πέναλτι με τον Ιωαννίδη και 7 λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους μείωσε σε 2-1 με τον Καλαϊτζόπουλο που μόλις έιχε περάσει στο ματς και εκμεταλλεύτηκε το απίστευτο λάθος του Μάντζαρη στην εκτέλεση φάουλ του Κατρανίτσα. Ο Ορφέας πίεσε με τον Πασχαλάκη στο 40′ να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή από κοντά σε όμορφη σέντρα και κόντρα στην εξέλιξη του ματς στο 42′ ο Μαχαίρας με απίστευτη εκτέλεση φάουλ έκανε τρια τα τέρματα των γηπεδούχων και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με 2 γκολ διαφορά.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανδραμαϊκός μπήκε για να τελειώσει το παιχνίδι και το έκανε στα πρώτα τρία λεπτά, όταν ο Χατζηκυριάκου έσπασε τη μπάλα στον επερχόμενο Παυλίδη και αυτός δε δυσκολεύτηκε να γράψει το 4-1. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου μέρους και λίγο έλειψε να πετύχουν και 5ο τέρμα, όταν ο Παυλίδης έχασε τεράστια ευκαιρία απεναντι στον Γεωργιάδη σημαδεύοντας ελάχιστα άουτ. Ο Παυλίδης παρ’ όλα αυτά δεν έμεινε στη χαμένη ευκαιρία και 5 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα και το 19ο στην σεζόν γράφοντας το τελικό 5-1 που δίνει μεγάλη ανάσα στον Πανδραμαϊκο και μπλέκει σε περιπέτειες τον Ορφέα.

Ο Όρφεας που επηρέαστηκε αρκετά από την απουσία του αρχηγού Μαυρόπουλου είναι πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού με 30 βαθμούς στην ισοβαθμία με τον Βύρωνα δίνοντας δυο τελικούς πριν το Πάσχα με Μηχανιώνα στην Ξάνθη και με την γειτονική Καβάλα πριν το τελικό με το Άβατο αμέσως μετά το Πάσχα. Ο Πανδραμαικός πήρε άνασα ανέβηκε στους 33 βαθμούς και έχοντας την ισοβαθμία πλέον με τον Ορφέα έχει δυο δύσκολα ματς εκτός με τους αδιάφορους ωστόσο Παραλιμνιο και Μηχανιώνα.

Διαιτητές οι Αναστασόπουλος, Γούτας και Τζημόπουλος από την ΕΠΣ Χαλκιδικής.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ: Μάντζαρης, Μεντής, Μητρούσης, Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου (78′ Μπαμπαλής), Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος (86′ Ζήσης), Ιγνατίου, Κουκόλης, Μπάμπουρας (73′ Ρεβυθόπουλος), Παυλίδης.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γεωργιάδης, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Παπαστεφάνου, Παπαδόπουλος, Κουτσός, Κουκουρίγκος, Ιωαννίδης, Μελισσόπουλος, Τορομανίδης, Πασχαλάκης. Αγωνιστηκαν οι Καλαιτζόπουλος, Κόντο, Σωτηράκογλου.