Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Έχασε το τρίποντο στο φινάλε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και μοιράστηκε τον βαθμό με τον ΠΑΟ Ποντίων Ν. Αμισού

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία να ξεκινήσει με νίκη έχασε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, καθώς παρότι κρατούσε μέχρι το φινάλε το υπέρ της 1-0, ισοφαρίστηκε από της πρωταθλήτρια Δράμας ΠΑΟ Ποντίων Ν. Αμισού και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

Περίπου 500 φίλοι βρέθηκαν στο Σιδηροχώρι για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, μεταξύ αυτών και 50 από τη Δράμα.

Στα αγωνιστικά, το πρώτο ημίχρονο είχε μόλις δύο καλές στιγμές με το Σιδηροχώρι να απειλεί στο 13ο λεπτό με το σουτ του Γιώτη να φεύγει άουτ, ενώ οι φιλοξεννούμενοι απείλησαν στο 43ο λεπτό με τον Αμανατίδη. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη οι Δραμινοί μπήκαν πιο δυνατά και προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με μακρινά σουτ, ωστόσο το Σιδηροχώρι ήταν αυτό που πήρε προβάδισμα στο σκορ. Στο 67ο λεπτό οι γηπεδούχοι βγήκαν ταχύτατα στην αντεπίθεση με τον Γιώτη να βρίσκεται σε θέση βολής και να πλασάρει άψογα τον Θεοδοσιάδη για το 1-0.

Ενώ όλα έδειχναν ότι οι Θρακιώτες ελέγχουν την κατάσταση και είναι λίγα μόλις λεπτά μακριά από το τρίποντο, η χρυσή αλλαγή της Νέας Αμισού Γρηγοριάδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητής ήταν ο Κωνσταντίνος Καρυπίδης (ΕΠΣ Κιλκίς), με βοηθούς τους Μαυρίδη, Πολυχρονίδου (ΕΠΣ Κιλκίς), ενώ παρατηρητής της αναμέτρησης ήταν ο Καραβασίλης (ΕΠΣ Καβάλας).

Την Μ. Τετάρτη το Σιδηροχώρι παίζει μέσα στην Αλεξανδρούπολη FC ενώ ο ΠΑΟ Ποντίων Ν. Αμισού υποδέχεται τον Ηρακλή Αμμουδιάς.

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ(Κουτσογιάννης): Καργάκης, Χατζηπαπαθεοδωρίδης, Λεοντής (64’ Κικίδης) Κατσαούνης Βιτόρος Μπούτας Σαπαλίδης (64’ Κρικέλας) Σωτηράκογλου Δημητριάδης (90+3Σαμιώτης) Σκουτελιάς Γιώτης (90’ Κωνστανταράκης).

ΠΑΟΠ Ν. ΑΜΙΣΟΥ (Πολυχρονίδης): Θεοδοσιάδης Πούλας (90’ Μπιαζάκης Δημ.) Ιωσηφίδης Τζάρτζαλος (78’ Βραμέντζαλης) Φερσιζίδης Αμανατίδης Προβατίδης (69’ Γρηγοριάδης) Τσιμισκίδης Σιλλός (78’Μπιαζάκης Αχ.) Βακιρτζής Αμαραντίδης (69’ Ζαγιάκου).