ΕΠΣ Θράκης: Τους «πέταξαν» έξω από το γήπεδο που τους φιλοξενούσε και μοιράζονταν γιατί δεν έκατσαν να χάσουν…

Με μια ανάρτησής της η Ελπίδα Σαπών γνωστοποιεί όσα περίπου έγιναν με το πέρας της αναμέτρησης με το Ατσάλι Αρχοντικών στα Αρχοντικά που βρήκε νικήτρια την Ελπίδα με 1-2 στο φιναλε κόντρα στην φημολογία των τελευταίων ημερών.

Οι δυο ομάδες μοιράζονται το ίδιο γήπεδο (ΟΑΚΑ το λένε οι άνθρωποι της Ελπίδας) και τα αποδυτήρια όσο δεν είναι έτοιμο το γήπεδο Σαπών με τους φιλάθλους του χωριού των Αρχοντικών να μην δέχονται την ήττα της ομάδας τους που τους βάζει σε μεγάλες περιπέτειες για την παραμονή και να …πετούν όπως γραφει η ανάρτηση εξοπλισμό της Ελπίδας εκτός αποδυτηρίων.

Πλέον η Ελπίδα ελλείψη γηπεδου και ενόψει του υπόλοιπου της χρονιάς με αγώνα κυπελλου για τα ημιτελικά αλλά και για το πρωτάθλημα θα πρέπει να βρει γήπεδο αλλά και χώρο για τις προπονήσεις της.

Η ανάρτηση της δεύτερης στο πρωταθλημα Ελπίδας:

Έξωση από το ΟΑΚΑ!!!

Όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο.

Μετά τη σημερινή αναμέτρηση της ομάδας μας με το ατσάλι Αρχοντικών η οποία για την ιστορία έληξε με σκορ 1-2 υπέρ της Ελπίδας Σαπών με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο τίποτα δεν προμήνυε την θύελλα που έμελλε να ξεσπάσει.

Να θυμίσω κάπου εδώ ότι η ομάδα μας φιλοξενείται και δηλώνει ως έδρα το γήπεδο των Αρχοντικών (με το αζημίωτο βέβαια καθώς ως οφείλει συμβάλλει και συνδράμει στη συντήρηση του γηπέδου).

Έτσι λοιπόν μετά την επιστροφή μας στις Σάπες ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά από τους ιθύνοντες των Αρχοντικών να επιστρέψουμε εκεί και να παραλάβουμε τον προπονητικό μας εξοπλισμό τον οποίο κυριολεκτικά τον πέταξαν στον αύλειο χώρο του γηπέδου και ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπαν να μην ξανά πατήσουμε το πόδι μας εκεί.

Έτσι λοιπόν πήγα με τους συνεργάτες μου και πήραμε τα πράγματα μας τα οποία βρήκαμε πεταμένα μες στη βροχή.

Γιατί???

Ο λόγος προφανής… δεν τους δώσαμε τον αγώνα που τόσο πολύ ήθελαν.

Και πώς να δώσεις κάτι άλλωστε αν πρώτα δε στο ζητήσουν.

Αλλά ακόμα κι αν στο ζητήσουν μπορείς να το κάνεις;

Δυστυχώς για κάποιους αλλά ευτυχώς για εμάς η Ελπίδα Σαπών δεν μπήκε ποτέ στο τριπάκι να δώσει, να πουλήσει η να αλλοιώσει αποτέλεσμα.

Η Ελπίδα Σαπών αντιμετωπίζει κάθε αγώνα και κάθε αντίπαλο με ευπρέπεια σοβαρότητα και σεβασμό χωρίς δόλο και σκοπιμότητες όπως το έκανε και σήμερα θα το κάνει και αύριο και θα το κάνει και στο μέλλον.

Τελειώνοντας να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα των Αρχοντικών και δεν πειράζει Καλή καρδιά, αλλά να θυμάστε έχει ο καιρός γυρίσματα.

Τα παραπάνω γραφόμενα είναι σκέψεις και απόψεις αποκλειστικά του συγγραφέα και δεν αποτελούν επίσημη δήλωση του ΔΣ Ελπίς Σαπών.