Γ’ Εθνική: Ψυχρολουσία στα χασομέρια για τον Άρη Αβάτου και πρώτη εντός έδρας ήττα από τον Θερμαϊκό

Την ήττα με 1-0 από τον Θερμαϊκό στο γήπεδο της Φελώνης γνώρισε ο Άρης Αβάτου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και τελευταίας για το 2022.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0 με τις δύο ομάδες να πατάνε με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή, ωστόσο να μην έχουν την κλασική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, με τη λευκή ισοπαλία να μοιάζει δίκαιη.

Ο Άρης Αβάτου έψαχνε την στιγμή του για να ανοίξει το σκορ και την βρήκε στο 65ο λεπτό, όταν ό Δημήτρης Αγροκώστας που είχε περάσει ως αλλαγή στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκε απέναντι από το γκολ, ωστόσο ο Σαββίδης απέκρουσε το τετ-α-τετ και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Σταδιακά ο ρυθμός έπεφτε και όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο o Βαβλιάκης με φανταστική σέντρα σουτ έξω από την περιοχή κρέμασε τον Καρά Ισμαήλ που αιφνιδιάστηκε σημειώνοντας το 0-1 αφού η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα, με τους παίκτες του Θερμαϊκού να πανηγυρίζουν έξαλα το τέρμα που τους χάρισε το τρίποντο.

Από την άλλη μεριά οι παίκτες του Κώστα Μπερδελή δεν είχαν πολύ χρόνο να αντιδράσουν και δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα μένοντας στην 11η θέση με 9 βαθμούς, έχοντας κάνει και το ρεπό τους, ενώ ο Θερμαϊκός ανέβηκε στους 12 και την 8η θέση.

Στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση στις 8 Ιανουαρίου ο Θερμαϊκός θα φιλοξενήσει τη Δόξα Δράμας ενώ ο Άρης Αβάτου θα υποδεχθεί τον Καμπανιακό.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ, Χασάνογλου, Τενεκές, Λεωντσάκος, Βασιλάκης, Παναγιωτίδης (74′ Αναγνωστόπουλος), Αναστασιάδης Λ., Θεοδωρόπουλος (42′ Αγροκώστας Δ.), Τσάπαρης (63′ Ψεμματάς), Κοντογιαννίδης, Γκαρνέτας (74′ Παπαχρήστου).

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Καζανάς): Σαββίδης, Τσιάτσιος, Κουρέλας, Τσιούχας, Μπέσσας (7′ Παπαδόπουλος Ν.), Σαλιάρης, Αμαραντίδης (63′ Βαβλιάκης), Αναστασιάδης (77′ Πουρναράς), Παπάζογλου, Αθανασιάδης (77′ Κυριακίδης), Μπαλικτσής (46′ Δεινόπαπας).

Φώτο: xanthi-sport.gr