Γ’ Εθνική: Πλήρωσε την αποβολή και έχασε το τρίποντο στα χασομέρια στο Βερούλειο ο Ορφέας Ξάνθης με τον Βύρωνα Καβάλας

Πολύ κοντά στη νίκη έφτασε ο Ορφέας Ξάνθης μέσα στο Βερούλειο με τον Βύρωνα Καβάλας, ωστόσο πλήρωσε τον παίκτη λιγότερο και ισοφαρίστηκε στο φινάλε για το τελικό 1-1, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι Ξανθιώτες μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια στο γήπεδο και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 9ο λεπτό με σκόρερ τον Ιωαννίδη.

Στο 23ο λεπτό μάλιστα η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, ωστόσο η κεφαλιά του Παπαστεφάνου πέρασε άουτ.

Στο 31ο λεπτό ήταν η σειρά του Βύρωνα να απειλήσει, όταν ο Χατζόπουλος πλάσαρε από πολύ πλεονεκτική θέση ωστόσο η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Γεωργούση, με την ανάπαυλα να ολοκληρώνεται στο 0-1.

Στο 58ο λεπτό και πάλι ο Γιουργούσης απομάκρυνε με δυσκολία το σουτ του Ιβανίδη από μακρινή απόσταση.

Στο 64′ άλλαξαν οι ισορροπίες του αγώνα όταν αποβλήθηκε ο Κόντο με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Δερμιτζάκη, με τους Ξανθιώτες να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση του διαιτητή.

Στο 90ο λεπτό ο Ορφέας λύγισε και έχασε τη νίκη, αφού ο Δερμιτζάκης που είχε κερδίσει την αποβολή έπιασε την κεφαλιά μετά από γέμισμα στην περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Ο Βύρωνας Καβάλας έμεινε στην 9η θέση με 12 βαθμούς, ενώ ο Ορφέας Ξάνθης ανέβηκε στους 11. Στις 9 Ιανουαρίου οι Ξανθιώτες θα παίξουν εκτός έδρας με το Παραλίμνι, ενώ ο Βύρωνας Καβάλας θα αντιμετωπίσει τον Πανδραμαϊκό στη Δράμα.

ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Καζεπίδης): Αθανασίου, Τσεπρές, Ιβανίδης (85′ Δεληγιαννίδης), Ναουμίδης, Τουμανίδης, Γκατζολάρι, Παντελίδης (78′ Λουκοβίτης), Πτηνόπουλος, Ηλιάδης, Χατζόπουλος (63′ Δερμιτζάκης), Κούρτογλου (46′ Παπαδόπουλος)

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Γιουργούσης, Τζαμπάζ Χακή, Καλαϊτζόπουλος, Παπαστεφάνου, Παπαδόπουλος Λ., Μαυρόπουλος, Ιωαννίδης, Κόντο, Μελισσόπουλος (65′ Κριεζής), Κουκουρίγκος, Πασχαλάκης (65′ Αλαγκιοζίδης).

Φώτο: proininews