ΕΠΣ Έβρου: Δύσκολες ώρες για την ΑΕ Διδυμοτείχου στην επέτειο 42 ετών από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Η ΑΕ Διδυμοτείχου κανονικά την 15η Ιουνίου θα επρεπε να γιορτάζει. Μια ημέρα σαν και αυτήν, ακριβώς 42 χρόνια πριν, κατακρούσε το Κύπελλο Ελλάδος Ερασιτεχνών, γεγονός που αποτελεί ενδεχομένως την μεγαλύτερη επιτυχια του Έβρου σε συλλογικό επίπεδο και αδιαμφισβήτητα την κορυφαία στιγμή στην ιστορία της ομάδας.

Ωστόσο το πρωί αυτής της ημέρας αντί να ξεκινήσει με πανηγυρικές αναρτήσεις, ξεκίνησε με την είδηση – βόμβα ότι το προηγούμενο βράδυ παραιτήθηκαν εκτός από τον πρόεδρο Θαναση Σιαλάκη, που είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην Γενική Συνέλευση, άλλα επτά μέλη του 9μελούς ΔΣ.

Πλέον η αβεβαιότητα για το μέλλον του συλλόγου είναι εμφανής, αφού εύκολη μεν η κριτική στα καφενεία αλλά δύσκολο το να διοικείς την σημερινή εποχή ερασιτεχνικό σωματείο. Η ΑΕΔ οδηγείται την προσεχή Κυριακή σε νέα Γενική Συνέλευση, έκτακτη αυτή τη φορά, με αντικείμενο την εκλογή νέας διοίκησης.

Βέβαια, για να υπάρξει εκλογή νέας διοίκησης οφείλουν να υπάρξουν και υποψήφιοι. Σε διαφορετική περίπτωση η Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου στην επέτειο της μεγαλύτερης στιγμής της ιστορίας της πιθανότατα να μπαίνει σε ένα δύσβατο μονοπάτι…