Ευρωπαϊκό Νέων: Αξιόμαχη η Κομοτηναία Αμπελίδου, στον έξτρα γύρο των προημιτελικών σταμάτησε η πορεία της

Δύσκολη αρχή για τις Ελληνίδες αθλήτριες στην πρώτη τους μέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης Κ17 που διεξάγεται στην Ρουμανία, καθώς οι δυο που αγωνίστηκαν έδωσαν δύσκολες μάχες στα ταπί.

Η Κομοτηναία Αγάπη Αμπελίδου πέρασε εύκολα από τον πρώτο γύρο των 57 κιλών, νικώντας την Γιάνα Πέτροβιτς από την Σερβία με 5-1. Στα προημιτελικά ήρθε αντιμέτωπη με την Νορβηγίδα Μίργιαμ Λίντας Χάνσεν, με την οποία αν και αναδείχθηκε ισόπαλη στην κανονική διάρκεια (2-2), ηττήθηκε στον έξτρα γύρο με 3-1.

Κάπως έτσι σταμάτησε η πορεία της αθλητριας του ΑΣ Δημοκρίτειο για το βάθρο. Λίγο αργότερα, στα 65 κιλά, η Δροσούλα Τζιανακοπούλου αποκλείστηκε με μεγάλη δυσκολία από την Μάσα Πέτροβιτς από την Σερβία με 9-8.

Σειρά να αγωνιστούν στα ταπί του Βουκουρεστιου έχουν η Ελπίδα Κουτέλη που θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρέζα Χέντι Μίκλε στα 53 κιλά και η Ευαγγελία Τραννού που θα έρθει αντιμέτωπη με την Ιταλίδα Έλενα Νικολόντι στα 61 κιλά. Στα 69 κιλά, η έτερη Θρακιώτισσα Νικολέττα Μπάρμπα θα αγωνιστεί κόντρα στην Αμπρέ Μπουζιγιάρντ από την Γαλλία.