ΕΠΣ Θράκης: Κρίνεται το πρωτάθλημα την Κυριακή εννιά αγωνιστικές πριν το τέλος! Το πρόγραμμα Πανθρακικού και Σαπών

Αν και βρισκόμαστε 9 αγωνιστικές πριν το τέλος στο μεγάλο σε αριθμό αγώνων, αλλά μέτριο ποιοτικά πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας στην Ροδόπη, πιθανότατα την Κυριακή στο ΔΑΚ θα έχουμε πρωταθλητή, εκτός εαν η Ελπίδα Σαπών δώσει ενδιαφέρον στην μάχη του τίτλου.

Και αυτό γιατί μετά το 0-2 του πρώτου γύρου στα Αρχοντικά με την νίκη του Πανθρακικού, φέρουν την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη φαβορί για τον τίτλο μετά από σχεδόν 20 χρόνια (σεζόν 2002-03), που μπορεί μόνο να αλλάξει με νίκη της καταπληκτικής και νεανικής ομάδας του Βασίλη Χαριτόπουλου. Και αυτό γιατί οι αντίπαλοι των δυο ομάδων πλην Δόξας Γρατινής και Ν. Σιδηροχωρίου και δύσκολα στο φινάλε του πρωταθλήματος να μπορούν να κόψουν βαθμούς από τους δυο αντιπάλους, όπως έκαναν οι Προσκυνητές με τις Σάπες (Ο Πανθρακικός έχει μια ισοπαλία μόλις με την Γρατινή).

Η ομάδα των Σαπών έχοντας το μειονέκτημα του 0-2 και εις βάρος της διαφορά τερμάτων, εαν θέλει να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια (σεζόν 2007-08) και το 9ο συνολικά (6 έχει ο Πανθρακικός), πρέπει να κερδίσει με 0-3 ή έστω με 0-2 ώστε να κυνηγήσει την διαφορά τερμάτων μέχρι το φινάλε σε ένα πρωτάθλημα που έχουμε μεγάλα σκορ και 3 φορές σκορ πέρα από 10 γκολ!

Αναλυτικά το πρόγραμμα Πανθρακικού και Ελπίδας Σαπών μέχρι το τέλος:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (49 βαθμοί, τέρματα 85-8): Ελπίδα Σαπών (εντός), Πόντος Κομοτηνής (εκτός), Μίσχος (εντός), Πόντος Θρυλορίου (εντός), Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (εκτός), Παγούρια (εντός), Προσκυνητές (εκτός), Αγ. Θεόδωροι (εντός), Ασώματοι (εκτός)

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (46 βαθμοί, τέρματα 70-10): Πανθρακικός (εκτός), Αρχοντικά (εντός), Αναγεννηση Ποντίων (εκτος), Δόξα Γρατινής (εντός), Κόσμιο (εντός), Πόντος Κομοτηνής (εκτός), Μίσχος (εντός), Πόντος Θρυλορίου (εκτός), Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (εντός)