ΕΠΣ Ξάνθης: Η μάχη του τίτλου πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος! Το πρόγραμμα Άρη Πετεινού και Αναγέννησης Θαλασσιάς

Πέντε αγωνιστικές απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος στην Α’ κατηγορία της Ξάνθης με τον Αρη Πετεινού να είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Ωστόσο η Αναγέννηση Θαλασσιάς να θέλει να του βάλει δύσκολα, αν και πλέον και μετά την μεσοβδόμαδη γκέλα στους Τοξότες, οι πιθανότητες για τον 3ο πρωτάθλημα (2000, 2020 τα προηγούμενα) έχουν λιγοστέψει για την ομάδα του Τόλη Κουτρουλού.

Και αυτό γιατί ακόμα και εάν η Θαλασσιά κάνει το 5/5 στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, κερδίζοντας και το ντέρμπι στον Πετεινό, θα πρέπει να περιμένει στραβοπάτημα της ομάδας του Τασου Νεοφυτίδη και όχι ένα, αλλά πολλά κυρίως στα παιχνίδια με Βιστωνίδα, Ζυγό και φυσικά το μεταξύ τους παιχνίδι.

Μετά και το 0-0 του πρώτου γύρου (φώτο sportsaddict), ο Άρης Πετεινού που έχει και καλύτερη διαφορά τερμάτων στο πρωτάθλημα, πιθανότατα θα κάνει φιέστα τίτλου στο μεταξύ τους παιχνίδι σε 2 εβδομάδες, και όλοι είναι συγκεντρωμένοι στον δύσκολο αγώνα στην Φελώνη με την Βιστωνίδα, ενώ και η Αναγέννηση δοκιμάζεται με τον Φίλιππο στο Δροσερό για την 18η αγωνιστική.

Το πρόγραμμα των Άρη Αβάτου και Αναγέννηση Θαλασσιάς πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (44 βαθμοί, τέρματα 57-13): Βιστωνίδα (εκτός), Απόλλων Διομήδειας (εκτός), Αναγέννηση Θαλασσιάς (εντός), Ηρακλής Ν. Ζυγού (εκτός), Παύλος Μελάς Κουτσού (εντός)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (37 βαθμοί, τέρματα 36-4): Φίλιππος Δροσερού (εκτός), Βιστωνίδα (εντός), Αρης Πετεινού (εκτός), Απόλλων Διομήδειας (εκτός), Ηρακλής Ν. Ζυγού (εντός)