Super League 2: Πλήρωσε αστοχία και «έγκλημα Βάτσιου» ο ΑΟΞ και… χάνει το όνειρο της πρωτιάς!

Στο 0-0 έμεινε η Ξάνθη μέσα στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό, χάνοντας ακόμα δύο βαθμούς σε ένα ντεζα βου μετά από Απόλλωνα Λάρισας, Απόλλωνα Πόντου και Πανσερραϊκό, με το όνειρο της πρωτιάς να απομακρύνεται ακόμα περισσότερο.

Η Ξάνθη είχε την πρωτοβουλία σχεδόν σε όλο το 90λεπτο και δεν την δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι στο 26′, όταν ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή ο Γκβριτς από τον Zιώγα και ο Βάτσιος όντας δίπλα στη φάση αποφάσισε να του δώσει κίτρινη για θέατρο!

Αυτό το τεράστιο διαιτητικό λάθος καθόρισε και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς ο ρυθμός έπεσε σταδιακά και οι μεγάλες ευκαιρίες έλειψαν. Ο Ginsari είχε την καλύτερη στιγμή στο 40′, αμέσως μετά την είσοδό του στον αγώνα στη θέση του τραυματία Θυμιάνη, αλλά το σουτ του από το ύψος της μεγάλης περιοχής αποκρούστηκε από τον Κίναλη.

Ο ΑΟΞ δεν μπόρεσε να απειλήσει ούτε με τις στημένες φάσεις και έμεινε για τέταρτη φορά φέτος στο 0-0, καθώς απομακρύνθηκε 9 βαθμούς από την πρωτοπόρο Βέροια με ίδιους αγώνες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αριστείδης Βάτσιος (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής) με βοηθούς τους Δημήτριο Νατσιόπουλο και Νικόλαο Τσιλίκα, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Κωνσταντίνος Ανδριανός (ΕΠΣ Αχαΐας). 

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Valente, Βασιλάκης (90′ Γώγος), Ganchier, D’Alessio, Ζιώγας, Στεργίου (46′ Λύγκας), Ramirez, Romero (46′ Κωνσταντίνου), Γεωργούσης (69′ Δημήτρουλας), Bonilla (68′ Σαραντίδης). 

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ζόραν Βούλιτς): Izzo, Πολίμος, Μπάτζιος, Μιχαήλ, Ουνγιαλίδης, Δόρης, Θυμιάνης (39′ Ginsari), Gomez, Τσέλιος (83′ Monrose), Gavric, Ali Baba.