LIVE από το Δημοτικό Γήπεδο Ηγουμενίτσας για την 20η αγωνιστική της SL2: Θεσπρωτός – ΑΟ Ξάνθη

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη στον αγώνα Θεσπρωτός – ΑΟ Ξάνθη για την 20η αγωνιστική της Super League 2.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στον αγώνα της Ξάνθης στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό για την 20 αγωνιστική της Super League 2. Το ThrakiSportS δεν είναι παρών (η φώτο είναι αρχείου), αλλά θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη.

Ώρα 19:15 Να χτίσει σερί νικών θέλει και χρειάζεται ο ΑΟΞ μετά την επιστροφή σε αυτές επί του Πιερικού την περασμένη εβδομάδα, που ήταν και η πρώτη του στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Super League 2. Το μεγαλύτερο σερί της Ξανθιώτικης ομάδας φέτος ήταν 8 νίκες και έλαβε τέλος με την ήττα από τη Βέροια στα Πηγάδια.

Ώρα 19:24 Στις νίκες επέστρεψε και ο Θεσπρωτός με αντίπαλο επίσης τον Πιερικό, αλλά στο εμβόλιμο ματς που είχαν την Τετάρτη που μας πέρασε, και διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας των 6 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ώρα 19:27 H ενδεκάδα του ΑΟΞ: Ίτσο, Μιχαήλ, Γκάβριτς, Θυμιάνης, Μπάτζιος, Ουνγιαλίδης, Τσέλιος, Γκόμεζ, Αλί Μπαμπά, Πολίμος, Δόρης.

Ώρα 19:32 Κάθε ματς είναι τελικός για την Ξάνθη πλέον, όπως και το σημερινό, αφού βρίσκεται στο -10 (με ένα παιχνίδι λιγότερο) από την κορυφή και τη Βέροια που έχει 42 βαθμούς, αλλά και -7 (με δύο λιγότερα παιχνίδια από την δεύτερη ΑΕΛ, που κέρδισε χθες Σάββατο με 2-1 και τον Ολυμπιακό Β.

Ώρα 19:44 Το παιχνίδι του ΑΟΞ με τον Θεσπρωτό αποτελεί ένα επιπλέον ματς της ομάδας της Θράκης το οποίο θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά σήμερα το βράδυ από την ΕΡΤ 3. Γενικά, είναι εμπορική η ομάδα της Ξάνθης και μεταδίδονται πλέον ταπιο πολά παιχνίδια της.

Ώρα 19:50 Όλα έτοιμα για τη σέντρα. Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης σήμερα θα είναι ο Αριστείδης Βάτσιος, με πρώτο βοηθό τον Δημήτρη Νατσιόπουλο και δεύτερο τον Νικόλαο Τσιλίκα, δείτε όλους τους ορισμούς με ένα κλικ εδώ. Το ματς ξεκινά στις 20:00 το βράδυ.

1′ Σέντρα στην αναμέτρηση.

8′ Ισσοροπημένο το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά.

16′ Επικίνδυνο γύρισμα από δεξιά, απομακρύνει με τα πόδια ο Ίτσο.

26′ Διαμαρτυρίες για πέναλτι ο ΑΟΞ και κίτρινη στον Γκάβριτς για θέατρο. Απίστευτη απόφαση Βάτσιου. Είναι καθαρό το πέναλτι.

32′ Ανεβάζει ρυθμό ο ΑΟΞ και πολιορκεί την περιοχή των γηπεδούχων. 1-4 τα κόρνερ.

38′ Αναγκαστική αλλαγή για τον ΑΟΞ. ο Θυμιάνης έχει πρόβλημα στη μέση και μπαίνει ο Γκινσάρι.

40′ Μεγαλη στιγμή του ΑΟΞ με το σουτ του Γκινσάρι να απομακρύνεται δύσκολα.

42′ Μακρινό σουτ του Αλί Μπαμπά, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

44′ Κεφαλιά του Γκινσάρι, η μπάλα άουτ.

45+2′ Τέλος ημιχρόνου. Θεσπρωτός – ΑΟ Ξάνθη 0-0.

46′ Σέντρα στο β’ μέρος.

55′ Πιέζει η Ξάνθη και ψάχνει το γκολ. Πολύ κινητικός ο Αλί Μπαμπά και ο Γκάβριτς.

57′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΞ. Ο Γκάβριτς εκτελεί φάουλ με σέντρα σουτ από αριστερά, με τον Βιθέντε να μην προλαβαίνει να μπει οριακά στη φάση.

62′ Συμπληρώθηκε μια ώρα αγώνα. Παραμένει το 0-0.

68′ Υπέρ του ΑΟΞ η κατοχή, μόνιμο πρόβλημα η τελική προσπάθεια.

75′ Χωρίς αλλαγή ο Βούλιτς με εξαίρεση την αναγκαστική του Θυμιάνη στο 40′.

77′ Διαμαρτυρίες του Θεσπρωτού για πέναλτι του Ίτσο στον Σαραντίδη, παίζεται το παιχνίδι.

80′ Κίτρινη στον Ουνγιαλίδη.

83′ Ο Μονρόουζ στη θέση του Τσέλιου.

89′ Τελευταίες στιγμές στο ματς λίγο πριν τις καθυστερήσεις. Δεν κοιτάζει τον πάγκο ο Βούλιτς.

90′ 5 λεπτά έξτρα χρόνος.

90+2 Kεφαλιά του Βιθέντε, η μπάλα άουτ.

90+6′ Τέλος αγώνα. Θεσπρωτός – ΑΟ Ξάνθη 0-0

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ…