Ανακοίνωση Κούγια για Μπιλ Πάπας: «Βέβαιοι πως όλα τα όργανα παρακολουθούν τις εξελίξεις»

Συνήθεια που έγινε… «λατρεία» φαίνεται πως αποτελούν για την ΠΑΕ ΑΕΛ και τον Αλέξη Κούγια οι ανακοινώσεις σχετικά με ζητήματα που αφορούν την ΠΑΕ Ξάνθη.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ομάδας πήρε θέση σχετικά με τα δημοσιεύματα-«βόμβα» των ΜΜΕ στην Αυστραλία για εμπλοκή του Μπιλ Πάπας σε οικονομικό σκάνδαλο. Σε αυτήν χαρακτηρίζει τον Ελληνοαυστραλό «φερόμενο» ιδιοκτήτη του ΑΟΞ, ενώ εκφράζει βεβαιότητα για την παρακολούθηση των ερευνών από τα αρμόδια όργανα.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της η ΑΕΛ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε από τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων τις δυσάρεστες εξελίξεις για τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθη Bill Παπαδημητρίου (Papas), ο οποίος κατηγορείται για απάτες ακόμη και της διεθνούς φήμης γαλλικής τραπέζης Societe Generale ύψους 200.000.000€ και τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθεί με συγκεκριμένο τρόπο λόγω δικαιολογημένου ενδιαφέροντος.

Είμαστε βέβαιοι ότι τις εξελίξεις αυτές παρακολουθούν όλα τα όργανα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα η Super League 2, η Ε.Π.Ο. και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αλλά κυρίως η Επιτροπή ξεπλύματος μαύρου χρήματος».