Euro 2020: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους δυο σαββατιάτικους προημιτελικούς

Με τους δυο προημιτελικούς του Σαββάτου που θα σχηματίσουν το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού ολοκληρώνεται η φάση των οκτώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και μπαίνουμε στην τελεική ευθεία της διοργάνωσης με τα τρία τελευταία παιχνίδια, ημιτελικά και τελικό.

Το ThrakiSportS σας παρουσιάζει οπως κάθε μέρα τις προβλέψεις των Θρακιωτών όπως καταγράφονται στο ThrakiSportS Euro Predictor Game.

Τσεχία – Δανία: Στην αναμέτρηση του Μπακού η πλειοψηφία των παικτών ποντάρει στο διπλό της Δανίας. Το 68% ποντάρει στην πρόκριση της Δανίας είτε στην κανονική διάρκεια του αγώνα είτε στην παράταση, με πιο δημοφιλές σκορ να είναι το 1-2. Το 19% ποντάρει στην ισοπαλία εκτιμώντας ότι η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι ενώ το εναπομειναν 13% εκτιμά ότι θα νικήσει η Τσεχία.

Ουκρανία – Αγγλία: Στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό που θα φιλοξενηθεί στο Ολίμπικο της Ρώμης η συντριπτική πλειοψηφια βλεπει πρόκριση της Αγγλίας, Συγκεκριμένα το 86% ποντάρει στο διπλό των λιονταριών είτε στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης είτε στην παράταση. Πιο δημοφιλές σκορ το 0-2. Ακολουθεί με 10% η ισοπαλία (με σκορ 1-1 συνηθως) και μόλις το 4$ βλέπει νικη των Ουκρανών.