Θλίψη… Πέθανε η 7χρονη Αναστασία, κόρη της αποφοίτου του ΔΠΘ Ξένιας Πρεζεράκου και ανιψιά της Έρρικας

Εφυγε από τη ζωή η 7χρονη Αναστασία, ανιψιά της παλιάς πρωταθλήτριας του επικοντώ Έρρικας Πρεζεράκου, που έπασχε από επιθετικό καρκίνο στο νευρικό κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου. To κοριτσάκι είχε ταξιδέψει τον περασμένο Νοέμβριο στο Τέξας με τους γονείς της προκειμένου να υποβληθεί στη θεραπεία που χρειαζόταν, σε ειδικό κέντρο όπου και βρισκόταν μέχρι και σήμερα.

Μάλιστα η γνωστή αθλήτρια είχε βγει πολλές φορές έκκληση για την ενίσχυση της οικογένειας προκειμένου να ανταποκριθεί στα έξοδα με την ανταπόκριση να είναι μεγάλη για την 7χρονη Αναστασία.

Την είδηση έκανε γνωστή η μητέρα της Αναστασίας, Ξένια Πρεζεράκου, η οποία ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Νομική Σχολή Κομοτηνής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, από την προσωπική της σελίδα στο Facebook. Μάλιστα η μικρή Αναστασία έφυγε από τη ζωή την ημέρα της επετείου του γάμου της με τον Ηλία Τριανταφυλλάκη.

«Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Ηλία Ντριανταφυλλάκη και σήμερα διάλεξε η κόρη μας, το παρανυφάκι μας να φύγει από τη ζωή. Η Αναστασία Πάλεψε όσο λίγοι, ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ.
Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη να την κρατάνε αγκαλιά. Ξέρω πόσοι προσευχηθήκατε για την νεράιδα και ξέρω πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ. Η Αναστασία δεν υποφέρει πια..», ανέφερε στο μήνυμα της η μητέρα της Αναστασίας