Αποκαλυπτικός ο Μπουγαΐδης: «Eργαζόμουν σε εργοστάσιο με σαλάτες για να επιβιώσω, δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Πανθρακικό»

Αποκαλυπτικός ήταν ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Πανθρακικού Μαυρουδής Μπουγαΐδης, που μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα», για το πόσο δύσκολα επιβίωσε στο ποδόσφαιρο, αλλά και γιατί δεν θα ξεχάσει ποτέ την ομάδα της Κομοτηνής.

Αρχικά αναφέρθηκε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του: «Η αλήθεια είναι ότι είναι όντως πολύ δύσκολο και παράξενο αυτό που έζησα. Ήταν τεράστια εμπειρία. Πέρα από το ότι έπαιζα στα Κουφάλια, εργαζόμουν σε ένα εργοστάσιο με σαλάτες για έναν χρόνο. Ήταν άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν επειδή τους γνώριζα. Δεν άφησα το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα. Έτσι έμεινα σε μια καλή κατάσταση. Πριν από την Πολωνία δεν είχα κάποια αξιόλογη πρόταση για να συνεχίσω. Πρώτα είναι η οικογένεια. Τώρα παίζω Β΄ Πολωνίας, έχω κάνει αρκετές συμμέτοχες και θέλουν να με ανανεώσουν κιόλας.»

Ενω πρόσθεσε για τον ιδιαίτερο λόγο που δεν θα ξεχάσει τον Πανθρακικό: «Ήμουν στη Γρανάδα, στη Σουηδία και στον Πανθρακικό. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ γιατί εκεί γεννήθηκε ο πρώτος μου άγγελος. Για μένα ήταν ένα μάθημα ζωής, δεν είχα σκοπό να τα παρατήσω. Αλλά στη Β Εθνική και πιο κάτω μιλάμε για θέμα επιβίωσης. Αλλά εκεί είναι διαφορετικά. Έχω έναν βράχο, τη γυναίκα μου. Έκανα λάθη, εγώ είμαι υπεύθυνος. Κι εγώ μπορώ να τα φέρω όλα τούμπα».

Τοποθετήθηκε για το πως βλέπει το μέλλον του, αλλά και τις παρουσίες του σε Άρη και ΑΕΚ: «Έχω χρόνο να δουλέψω. Δε θεωρώ ότι είμαι σε μεγάλη ηλικία για τη θέση μου. Έχω την εμπειρία ζωής. Ήταν τιμή το ότι έπαιζα σε αυτές τις ομάδες (σ.σ. ΑΕΚ και Άρη), αλλά υπήρχαν προβλήματα, με στήριζε η οικογένειά μου. Με έχουν μεγαλώσει με απίστευτες αρχές που θέλω να δώσω στα παιδιά μου και κάτι παραπάνω. Αν δεν το κάνω, θα είμαι δυστυχισμένος».

Τέλος έκλεισε για την πορεία του στην Πολωνία: «Δίνω την ψυχή μου ακόμα και σε φιλικά. Φαίνεται ότι τους αρέσει το πάθος που έχω. Θέλουν να με υπογράψουν για 2 ακόμα χρόνια».