Δωρεά 1.300 ουροκαθετήρων από την οικογένεια Μανανά στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Σε μια εξαιρετική κίνηση προέβη ο πρώην αντιδήμαρχος Κομοτηνής και επί χρόνια έφορος στο τμήμα μπάσκετ του ΓΑΣ Κομοτηνή Γιώργος Μανανάς, καθώς η οικογενειά του δώρισε περίπου 1.300 ουροκαθετήρες στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Όπως ο ίδιος δήλωσε στο ραδιόφωνο «Χρόνος» αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει προκειμένου να δώσει κίνητρο και σε άλλους ιδιώτες στο να κάνουν δωρεές, ενώ πρόσθεσε:

«Αποφασίσαμε τον Μάρτιο και κάναμε ένα έγγραφο στο Νοσοκομείο και 19 Απριλίου πήγα την δωρεά. Δώσαμε 43 κούτες ουροκαθετήρες από 30 η κάθε μια. Είναι γύρω στους 1300. Πολλοί πολίτες νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν δωρεές οι σύλλογοι ή ένας φορέας. Οποιασδήποτε ιδιώτης εάν έχει την δυνατότητα και εάν θέλει μπορεί να κάνει μια προσφορά σε όποιον φορέα θέλει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος, ο οποίος είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ ενώ και ο γιος του Κώστας έχει παίξει ποδόσφαιρο στην Κ17 του Πανθρακικού και συνεχίζει την ενασχόληση με τα αθλητικά δρώμενα, έκανε δωρεά και στον Δήμο Κομοτηνής, χωρίς να την προσδιορίζει με ακρίβεια.