Μια 11άδα tips για τον αγώνα του ΑΟ Ξάνθη με τον Διαγόρα στα Πηγάδια (14:45, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της 20ης αγωνιστικής συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Super League 2 με τον ΑΟ Ξάνθη να υποδέχεται στα Πηγάδια τον Διαγόρα Ρόδου.

Όπως συμβαίνει πριν από κάθε επίσημο αγώνα, το ThrakiSportS σας μεταφέρει 11 ενδιαφέροντα tips για να είστε διαβασμένοι για την παρακολούθηση της αναμέτρησης.

1. Ο ΑΟΞ προέρχεται από την λευκή εκτός έδρας ισοπαλία με τον ΑΟ Τρίκαλα που τον κρατάει στην 3η θέση. Το παιχνίδι μπορεί να θεωρηθεί κομβικό καθώς βρίσκεται στους -6 βαθμούς μακριά από την 2η προνομιούχο θέση καθότι ο Λεβαδειακός που αγωνίστηκε το Σάββατο νίκησε στη Λάρισα τον Απόλλωνα.

2. Ο Διαγόρας Ρόδου προέρχεται από την ισοπαλία στην έδρα του κόντρα στον Εργοτέλη. Βρίσκεται μέσα στην εξάδα και θέλει να διατηρηθεί ώστε να καταφέρει ν’ αγωνιστεί στα παιχνίδια των πλέι οφ.

3. Οι δυο σημερινοί αντίπαλοι στις 17 Φεβρουαρίου έπαιξαν στην Ρόδο για την 9η αγωνιστική όπου βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 1-0 χάρις το γκολ του Αλάεθ στο 48ο λεπτό, δείτε το με ένα κλικ ΕΔΩ.

4. Αυτό θα είναι το 4ο παιχνίδι του Μπάμπη Τεννέ κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου με τον οποίο μετρά 3 νίκες και έχει ως στόχο να διατηρήσει το αήττητο. Δείτε τα προηγούμενα παιχνίδια του με ένα κλικ ΕΔΩ.

5. Αυτό θα είναι το τρίτο παιχνίδι του ΑΟΞ με τον Διαγόρα Ρόδου στην Ξάνθη. Στην μικρή προϊστορία που έχουν μεταξύ τους, η ομάδα της Ξάνθης μετράει δύο νίκες δίχως να δεχθεί κάποιο γκολ. Δείτε το σχετικό αφιέρωμα με ένα κλικ ΕΔΩ.

6. Συνολικά 7 είναι οι παίκτες που έχουν φορέσει τόσο την φανέλα της Ξάνθης όσο και αυτήν του Διαγόρα Ρόδου. Θυμηθείτε τα ονόματά τους με ένα κλικ ΕΔΩ.

7. Ο τεχνικός της Ξάνθης, Μπάμπης Τεννές δεν θα έχει στη διάθεσή του πέντε παίκτες, τους Τζούρμαν, Μυστακίδη που έλειπαν και την Τετάρτη, τον τραυματία Τάσο Παπάζογλου και τους Κάλαν Έλλιοτ και Ράντι Βόλτερς εκτός αποστολής. Αντίθετα στη διάθεσή του θα είναι 20 ποδοσφαιριστές μέσα στους οποίους είναι ο Θυμιάνης που επέστρεψε από την τιμωρία του. Δείτε τους εκλεκτούς του με ένα κλικ ΕΔΩ.

8. Ο προπονητής του Διαγόρα, Σάκης Θεοδοσιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μάριο Κωστούλα και Δημήτρη Σανδραβέλη και στους τραυματίες Μιχάλη Αυγενικού και Αλέξη Σελινιωτάκη. Οπότε στην Ξάνθη ταξίδεψε με 20μελής αποστολή στην μπορείτε να τη δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ.

9. Το φαβορί της αναμέτρησης είναι η Ξάνθη σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες. Ο άσσος παίζεται μόλις στο 4.45 ενώ η ισοπαλία στο 3.40 και το διπλό στο 1.80. Δείτε όλες τις στοιχηματικές αποδόσεις της NoviBet με ένα κλικ ΕΔΩ.

10. Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Παναγιώτης Κουκούλας από τον Σύνδεσμο Λέσβου με βοηθούς τους Καλλή (Ανατολικής Αττικής) και Αρμάκολα (Κυκλάδων) ενώ 4ος Διαιτητής ορίστηκε Τακίδης (Κιλκίς). Παρατηρητής θα είναι ο Παναγιώτης Τσιάρας της ΕΠΣ Καβάλας. Δείτε όλους τους ορισμούς με ένα κλικ ΕΔΩ.

11. Η αναμέτρηση ξεκινά στις 14:45 και θα υπάρχει live μετάδοση από το ThrakiSportS. Παράλληλα την ίδια ώρα αγωνίζονται ΑΟ Τρίκαλα – ΑΕ Καραϊσκάκης, Εργοτέλης – ΟΦ Ιεράπετρας και Παναχαϊκή – Χανιά. Από το Σάββατο είχαν γίνει τ’ άλλα δύο παιχνίδια όπου νίκησαν ο δε Λεβαδειακός και ο μεν Ιωνικός. Δείτε τα αποτελέσματα με ένα κλικ ΕΔΩ.