Κανονικά ο Σρόιγεν, εκτός ο Τάσος Παπάζογλου, μέσα ο Έλλιοτ! Οι 21 εκλεκτοί του Τεννέ για Διαγόρα

Την αποστολή για την αυριανή (14:45) αναμέτρηση κόντρα στον Διαγόρα στα Πηγάδια στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Super League 2 ανακοίνωσε ο τεχνικός της Ξάνθης, Μπάμπης Τεννές.

Συνολικά 21 ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε στην αποστολή ο έμπειρος τεχνικός, την οποία ανακοίνωσε μετά το πέρας και της σημερινής τελευταίας προπόνησης, που δόθηκε έμφαση στην τακτική και τις στημένες φάσεις.

Όπως διακρίνεται σε αυτήν, κανονικά στη διάθεση του τίθεται ο Γέρι Σρόιγεν με τον Ολλανδό να μην έχει αποκομίσει εν τέλει κάποιο σοβαρό πρόβλημα από το τραυματισμό που τον ανάγκασε να αποχωρήσει ως αλλαγή από τον αγώνα στα Τρίκαλα. Επίσης, εντός της αποστολής βρίσκεται ύστερα από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ο Κάλαν Έλλιοτ, αλλά επίσης και οι Τζούρμαν και Μυστακίδης που δεν βρίσκονταν στην αποστολή στον αγώνα της Τετάρτης. Τέλος, κανονικά υπολογίζεται και ο Κώστας Θυμιάνης, ο οποίος έκτισε την ποινή από την αποβολή του με τον ΑΕ Καραϊσκάκη.

Αντίθετα, σοβαρότερο φαίνεται πως είναι το πρόβλημα τραυματισμού που είχε αποκομίσει από το ματς των Τρικάλων για τον Τάσο Παπάζογλου, με τον έμπειρο αμυντικό και μεσοαμυντικό να μην βρίσκεται στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τους Ροδίτες. Εκτός έμεινε και ο Ράντι Βόλτερς.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΑΟΞ απαρτίζεται από τους:

Ίτσο, Μπέντο, Έλλιοτ, Τσαμούρη, Παντελιάδη, Πέτροβιτς, Γκαρσία, Τζούρμαν, Βέρκερ, Ντίνα, Τεσίγια, Τάτο, Θυμιάνη, Σχρόιεν, Σιατραβάνη, Μπριλάντε, Δημούτσο, Έμπερτ, Παπάζογλου Θ., Καπνίδη και Μικελτάτζε.