Στην ομάδα Εβρίτη μεγαλομετόχου αντί για την Πορτογαλία ο Σαραντίδης της ΑΕΔ

Τελικά θα παραμείνει στην Ελλάδα και θα συνεχίσει στον Θεσπρωτό του Εβρίτη μεγαλομετόχου Γιώργου Αραμπατζάκη ο Τόλης Σαραντίδης, αν και προ μηνός είχε συμφωνήσει να συνεχίσει στην Πορτογαλία και στην ομάδα της Ναζαρένος.

Ο 22χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 22/9/1998) από την Στέρνα Ορεστιάδας ωστόσο ήταν άτυχος αφού με το τα βρήκε με την ομάδα του Γιάννη Φυσέκη στην Δ’ Πορτογαλίας το πρωτάθλημα σταμάτησε εκεί λόγω κορωνοιού, αλλά τελικά θα συνεχίσει στην ομάδα του Ρότσα που διοικείται από πρόεδρο με Εβρίτικη καταγωγή.

Φέτος στην ΑΕ Διδυμοτείχου είχε 4 συμμετοχές σε όλες βασικός (372′) και δυο τέρματα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Σαραντίδης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ορέστη, συνέχισε στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, αγωνιζόμενος στα αναπτυξιακά της Super League και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Λεβαδειακό και την ομάδα K20. Κατόπιν βρέθηκε στην Κύπρο και τον Εθνικό Λατσίων και την επόμενη σεζόν στην Γερμανία και την Werdohl στην οποία πέτυχε 20 γκολ. Πέρσι ξεκίνησε την χρόνια στην Δόξα Νέου Θεολόγου Ποτού στην Γ’ Εθνική στο πρώτο μισό και και τελείωσε στον Άρδα Καστανέων.

Η ανακοίνωση της ΑΕΔ: «Παρελθόν από την ομάδα μας αποτελεί ο ποδοσφαιριστής Απόστολος Σαραντιδης που θα συνεχίσει στην Football league και στην ομάδα του Θεσπρωτου.

Στο σύντομο διάστημα δυστυχως της παραμονής του στην ομάδα μας απέδειξε σε όλους τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και τον άψογο χαρακτήρα του.

Τον αποχαιρεταμε σαν φίλο και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην μετέπειτα πορεία του!»